REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbėdamas apie istoriją, kurią pirmadienį parodys laida „24 valandos", jos vedėjas Egidijus Knispelis prisipažino per savo ilgametę žurnalistinio darbo patirtį nieko panašaus nematęs ir negirdėjęs. Karas dėl velionio palaikų – taip trumpai būtų galima ją pavadinti. Tačiau tai – tik nedidelė dalis šokiruojančio pasakojimo apie meilę, pinigus ir mirtį.

REKLAMA
REKLAMA

Ši istorija prasidėjo šių metų pavasarį, kuomet Stanislovas ir Adelė susipažino internete. Čia reikėtų paminėti, kad Stanislovui tuomet buvo 77-eri, tačiau vyras, kaip sakoma, iš stuomens ir liemens, pasiturintis bei puikiai išmanantis internetinės bankininkystės niuansus. Našlys turėjo ir draugę, kurią paliko, kai jo gyvenime pasirodė Adelė. Tuomet ji viešėjo pas dukrą Airijoje. Du mėnesius pabendravę internetu, jie pagaliau susitiko Lietuvoje. Iškilmingi pietūs, o kitą rytą prie Stanislovo namų durų jau stovėjo greitoji medicinos pagalba. Netrukus vyras mirė. Per tą laiką jis visą savo turtą – butą, sodo namelį, automobilį, sąskaitas bankuose – perdavė savo naujajai meilei Adelei.

REKLAMA

Rasa, Stanislovo duktė, tėvo sąskaitomis pradėjo domėtis tik tuomet, kai suprato, jog niekas už jo butą nebemoka mokesčių. Per vėlai, - šiandien gailisi moteris. Gal dar būtų suspėjusi išgelbėti - ne ketvirtį  milijono litų, o patį tėvą. Jau vien tai, kad slaugydama cukriniu diabetu sergantį vyrą, Adelė lepino jį saldumynais, atrodo keistai. Yra ir daugiau mįslingų aplinkybių. Kad ir tai, jog sveikata ir atmintimi iki tol nesiskundęs vyras staiga pradėjo sunkiai orientuotis aplinkoje. Pavyzdžiui, iš Klaipėdos, kurioje gyveno, pervežtas į Adelės namus Vilkaviškyje, pasak jo vaikų, vis dar manė esantis uostamiestyje. O Adelė ne tik patikrino visas Stanislovo turėtas banko sąskaitas, bet ir pardavė nekilnojamąjį turtą, išnuomojo vyriškio butą, pakeitė jo durų spyną.

Apie tėvo mirtį Stanislovo duktė ir sūnus sužinojo, galima sakyti, atsitiktinai – iš šeimos gydytojos. Atvykę į Vilkaviškį, jie suprato, kad niekas neketina atiduoti tėvo palaikų. Vilkaviškio kapinėse jau ir duobė iškasta, ir mišios užsakytos, nors šeimos kapas – Klaipėdoje. Tuomet jie, nebeišmanydami, ką daryti, ir paskambino į laidą „24 valandos“. Žurnalistai, iš pradžių nenorėję tikėti, kad tokie dalykai apskritai įmanomi, švelniai tariant, buvo šokiruoti, kai nuvyko į Vilkaviškyje esančius laidojimo namus. Visa laimė, kad šio miestelio policijos komisariato vadovybė ir prokuratūros atstovai laiku atskubėjo į pagalbą...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų