REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš pradžių jis pusnuogis jodinėja ant savo žirgo Sibire, tuomet su teleskopiniu šautuvu medžioja laukinius žvėris, tuomet jis skrenda lėktuvu ir gesina miško gaisrus ir galiausiai, apsirengęs odine striuke, vadovauja baikerių paradui, rašo naujienų portalas „The Washington Post“.

REKLAMA
REKLAMA

Jis yra Vladimiras Putinas, Rusijos visų metų laikų čiuožinėjimo, žvejybos, slidinėjimo, nardymo, dziudo meistras. Galima tik įsivaizduoti, ką visi šie triukai ir vėjas daro šio vyro odai, nekalbant jau apie tai, kad reikia valdyti branduolinių ginklų lagaminėlius ir primesti savo valią 140 mln. piliečių turinčioje valstybėje. Derėtų padėkoti stebuklingajam botoksui.

REKLAMA

Nors tai yra tik gandai, tačiau kritikai sako, kad V. Putinas, kuriam šią savaitę sukaks 59 metai, jau nebeatrodo toks jaunas.

Šnabždėjimai prasidėjo prieš metus, kai Rusijos premjeras Ukrainoje pasirodė su mėlyne kaire akimi. Žurnalistams buvo pasakyta, kad jie visa tai tik įsivaizdavo.

„Nėra jokių mėlynių, – tuomet kalbėjo V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas. – Jis tiesiog buvo labai pavargęs po kelių skrydžių ir papildomų susitikimų. Be to apšvietimas buvo labai prastas.“

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai V. Putinas paskelbė dalyvausiąs artėjančiuose šalies prezidento rinkimuose, po kurių dabartiniam prezidentui D. Medvedevui bus skirtas šalies ministro pirmininko postas.

„Rusijos gyventojai nori naujo veido politikoje, – rašė vienas Rusijos tinklaraštininkas. – Taigi V. Putinas pasidarė plastinę operaciją.“

Kita tinklaraštininkė Tatjana Nabatnikova nusprendė, kad V. Putinas naudojo veido raukšles lyginantį botoksą ir jo padauginęs atrodė panašus į Michaelą Jacksoną.

Nuo tada, kai V. Putinas baigė savo prezidentavimo laikus, prezidento kadencija buvo pratęsta iki 6 metų. Tad dauguma šalies gyventojų buvo įsitikinę, kad V. Putinas taip netiesiogiai pareiškė, kad valdys šalį iki 2024 metų, kuomet jam bus 71 metai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors kritikai baiminasi, kad V. Putinas gali nuvesti šalį į dar vieną stagnaciją, tačiau niekas negalės sakyti, kad jo veidas nusėtas raukšlėmis. Ir už tai greičiausiai turėtumėme būti dėkingi botoksui.

28-erių tinklaraštininkas ir opozicijos narys Ilja Jašinas internete paviešino vieną iš plačioje erdvėje sklandančių juokelių apie V.Putiną ir jo politinę karjerą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų