REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujos kartos „Renault Clio“ turėtų debiutuoti kitų metų pavasarį, Ženevos automobilių parodoje. Tačiau jau dabar aišku, kad naujos kartos „Clio“ išvaizda sukels tikrai nemažai diskusijų.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis „Renault Clio“ – drąsus naujojo kompanijos stilisto Lorenso van den Akerio kūdikis. Paprastai gamintojai labai retai stilistiškai eksperimentuoja su tais modeliais, kurie sudaro nemenką dalį iš visų nuo konvejerio riedančių kompanijos automobilių. Toks masinis arkliukas yra ir „Renault Clio“, tačiau pavasarį debiutuosiančios kartos automobilio dizainas bus tikrai ryškus – pirmus automobilio eskizus išplatino autoritetingas vokiečių leidinys „Autobild“.

REKLAMA

Naujasis „Renault Clio“ – drąsus naujojo kompanijos stilisto Lorenso van den Akerio kūdikis. Autobild.de nuotr.Naujasis „Renault Clio“ – drąsus naujojo kompanijos stilisto Lorenso van den Akerio kūdikis. Autobild.de nuotr.

Būsimojo „Renault Clio“ dydis, panašu, nesikeis. Užsimenama, kad gali tik šiek tiek padidėti bazė. Taip pat žinoma, kad variklio dangčiu bus montuojami ne tik keturių, bet ir trijų cilindrų varikliai. Teigiama, kad 0,9 litro darbo tūrio turbininis trijų cilindrų motoras bus gaminamas dviejų galios versijų – 75 ir 110 a.g. Teigiama, kad vidutinės „Clio“ su tokiu varikliu kuro sąnaudos sieks tik 4 litrus šimtui kilometrų kelio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų