REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijoje žuvo pedofilas, kuris buvo „išmėsinėtas“ užpuolimo savo kalėjimo kameroje metu. Prieš pat užpuolimą pedofilas gyrėsi savo įvykdytais nusikaltimais.

REKLAMA
REKLAMA

23 metų Mitchellas Harrison buvo nužudytas Franklando kalėjime. Žudikas įvardintas kaip Ianas Huntley.

REKLAMA

Pedofilą Huntley paskerdė savos gamybos ginklais – į dantų šepetuką buvo įlydyti ašmenys, praneša The Daily Mail.

Pasakojama, kad kiti kameros gyventojai išėjo pusryčių, o grįžę aptiko siaubingą vaizdą – Harrisonas, nubaustas minimalia 4 su puse metų bausme už trylikametės išprievartavimą, buvo jau rastas negyvas: „Kraujas buvo visur, jis buvo paprasčiausiai išmėsinėtas.“

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes. Dėl nusikaltimo suimti du žmonės. Jie kaltinami žmogžudyste. Vienas iš jų Ianas Huntley, kuris kalėjime atlieka įkalinimo iki gyvos galvos bausmę už mažamečių mergaičių H. Wells ir J. Chapman nužudymą.

REKLAMA
REKLAMA

Aiškinamasi, koks galėjo būti antrojo suimto asmens vaidmuo šiame užpuolime.

Nuteistasis pedofilas Harrisonas jau kurį laiką buvo teisėsaugos akiratyje dėl mergaičių užpuolimų. Kai jam buvo 13 metų, jis buvo sučiuptas lytiškai priekabiavęs prie septynmetės.

Dabar pranešama, kad Harrisonas žuvo nuo daugybės durtinių žaizdų. Vienas iš pareigūnų teigia: „Tai galima pavadinti ritualinėmis skerdynėmis. Klausimas – kaip kalėjimo darbuotojai leido įvykti tokiam įvykiui?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų