REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

„Vilniaus duona“ praneša, kad populiariausius duonos gaminius prekybininkams parduos iki 14 proc. pigiau. Įmonė pakeitė kainodarą susitarusi dėl mažesnių kai kurių miltų rūšių tiekimo kainų.

REKLAMA
REKLAMA

„Derybos su tiekėjais - viena iš galimybių pirkėjui pateikti kokybišką produktą pigiau. Šią savaitę jau galėsime pasiūlyti Lietuvos prekybininkams produkciją palankesnėmis sąlygomis, todėl tikimės, kad ir vartotojai netrukus galės pajusti kainų pasikeitimą“, - sakė UAB „Vilniaus duona“ generalinė direktorė Rita Ramanauskienė.

REKLAMA

Lietuvos duonos rinkos lyderė susitarė su tiekėjais dėl mažesnių kainų. Tai leidžia sumažinti įvairių kvietinių ir ruginių duonos gaminių savikainą bei palankesnėmis sąlygomis juos tiekti Lietuvos prekybininkams.

„Žaliavų tiekėjų ir partnerių kainos turi tiesioginės įtakos duonos gaminių savikainai. Nuolatos stengiamės ieškoti vartotojui palankiausių sprendimų. Pasiektas susitarimas su tiekėjais leidžia pakeisti savikainą ir kainodarą iki šių metų pabaigos, tačiau tikimės susitarti su tiekėjais dėl palankių kainų ir kitais metais“, - teigia Rita Ramanauskienė.

Iki 14 proc. bus mažinamos Lietuvoje populiariausių „Vilniaus duonos" kvietinių ir ruginių duonos gaminių („Močiutės“, „Agota“, „Toste“, „Bočių“ ir „Bičiulių“) didmeninės kainos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų