REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijos įvaizdį visuomenėje lemia kiekvieno pareigūno darbas, atsakomybė, išvaizda, o kiek šviesus bus šis įvaizdis, priklauso ir nuo mūsų visų, teigia Seimo Pirmininkė Irena Degutienė, Angelų sargų dienos proga sveikindama Lietuvos policijos bendruomenę, policininkų rėmėjus ir artimuosius.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo Pirmininkė pažymi, kad kasdienis kiekvieno policininko darbas lemia mūsų visų saugumą ir ramybę, ugdo tarpusavio pasitikėjimą ir supratimą.

REKLAMA

„Tvirtai tikiu, kad Lietuvos policijos darbuotojų įdirbis – patirtis ir veržlumas, fizinis pasirengimas ir išmintis – keičia senąjį požiūrį į policininką kaip baudėją ir leidžia uniformuotame pareigūne išvysti talkininką, padėjėją, gelbėtoją. Kiekvienas policininkas ir jo sąžiningas darbas, atsakomybė, išvaizda – tai visos Lietuvos policijos veidas. Ir nuo mūsų visų priklauso, kiek šviesus, atviras ir draugiškas bus šis veidas“, – I. Degutienę pranešime cituoja Seimo Pirmininkės sekretoriatas

REKLAMA
REKLAMA

Seimo vadovė profesinės šventės proga linki policininkams kuo geriausios kloties tarnyboje ir asmeniniame gyvenime.

„Telydi Jus visokeriopa sėkmė ir piliečių pasitikėjimas, kuriamas Jūsų pačių darbais“, – sako I. Degutienė.

Spalio 2–ąją minima Policijos, arba Angelų sargų, diena. Pirmą kartą policija savo profesinę dieną šventė 1924 m. Ši tradicija buvo atkurta 1990 m. gruodį, priėmus Lietuvos Respublikos policijos įstatymą, primena ELTA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų