REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per Maiklo Džeksono (Michael Jackson) gydytojo Konrado Murėjaus (Conrad Murray) teismo procesą paaiškėjo, kad jis muzikos žvaigždės gaivinti atvykusiems paramedikams nepranešė, jog dainininkui buvo duodama anestetiko propofolio, skelbia BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Paramediko Ričardo Senefo (Richard Senneff) liudijimu, K. Murėjus sakė dainininkui davęs tik raminamojo vaisto lorazepamo ir tikino, kad dainininkas neturėjo jokių sveikatos sutrikimų.

REKLAMA

Prokurorai įtaria, kad gydytojas melavo apie M. Džeksono sveikatos būklę ir nuslėpė, kad jis buvo gydomas propofoliu.

K. Murėjus neigia jam pateiktus kaltinimus dėl netyčinės žmogžudystės.

R. Senefas, kuris pirmasis iš atvykusios paramedikų komandos įžengė į M. Džeksono kambarį, teismui pasakojo, kad popžvaigždės gydytojas atrodė susijaudinęs ir gausiai prakaitavo.

„Mūsų komanda atvyko labai greitai. Mes tikrai turėjome šansų atstatyti jo širdies veiklą, jeigu tik tokia bėda būtų buvusi“, – sakė R. Senefas.

REKLAMA
REKLAMA

Paramedikas teigė, kad M. Džeksono kūnas buvo atvėsęs, o akys atmerktos ir vyzdžiai išsiplėtę – ženklas, kad jo širdis buvo sustojusi daugiau nei penkias minutes. Dainininką buvo bandoma atgaivinti apie 42 minutes.

Liudininkas taip pat pasakojo teismui, kad matė gydytoją K. Murėjų surenkat daiktus, gulėjusius šalia M. Džeksono lovos, kai jo kūną išnešė greitoji pagalba. Liudininko teigimu, gydytojas keletą minučių vienas išbuvo žvaigždės kambaryje prieš išvažiuodamas į ligoninę su paramedikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų