REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ketvirtadienį, rugsėjo 30 d. sostinės konferencijų centre „Dainava“ įvyko naujojo BTV sezono pristatymas. Iškilmingame vakarėlyje netrūko smagių akimirkų ir kuriozinių momentų, o pats renginys tapo garsiu televizijos pareiškimu, apie tai ji ne tik neketina trauktis, bet ir tikisi geresnio sezono negu ankstesniais metais.

REKLAMA
REKLAMA

BTV darbuotojų teigimu, finansinės problemos televizijos šiuo metu nekankina. Tiesa, kanalo „mirties“ tema buvo priminta kiek kitokia, humoristine forma – vienas iš vakaro svečių į renginį atvyko nešinas laidotuvių vainiku.

REKLAMA

Visgi pagrindiniu vakaro akcentu tapo šventinis tortas, kurį apie artimiausiu metu įvyksiančias vedybas laidos „Pirmas pasimatymas“ paskelbusiems vedėjams Mantui Stonkui ir Indrei Augustaitytei įteikė jų kolegos BTV. Rimas Valeikis į renginį atvyko 15 min. pavėlavęs, tačiau tai padarė įspūdingai. Limuzinu atvažiavusį naujojo realybės šou „Lietuvos princesė“ vedėją atlydėjo 15 šiame projekte dalyvaujančių merginų.

REKLAMA
REKLAMA

Klausiama apie svarbiausias permainas naujajame sezone Asta Stašaitytė-Masalskienė juokėsi, kad pirmą kartą nuo vaikystės vėl yra tamsiaplaukė.

Gerą publikos nuotaiką renginyje užtikrino formos neprarandantis Raimondas Bingelis, o muzikinį vakaro foną kūrė dainininkė Ona Kolobovaitė ir „Happyendless“.

Televizijos atstovų teigimu, bandantiems palyginti praėjusį ir naująjį BTV sezoną sunkiau bus atrasti panašumus nei skirtumus.

Viena didžiausių BTV naujojo sezono intrigų ‒ kulinarinis realybės šou „Kviečiu vakarienės“, sukurtas pagal visame pasaulyje populiarų „Come dine with me“ formatą. Penki žinomi žmonės visą savaitę vakarieniaus vieni kitų namuose. Savaitės pabaigoje jie nuspręs, kuris šeimininkas gamino skaniausiai ir buvo svetingiausias. Žaidimas „Šeštasis pojūtis" prie ekranų vilios visus, kam įdomūs žmogaus tapatybės labirintai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktadienio vakarą bus rodoma „Penktadienio fiesta“. Prodiuseriai Andrius Rožickas, Egmontas Bžeskas ir Nėrius Pečiūra jau nekantrauja, norėdami pasidalinti su publika savo bendru kūriniu. Humoro seriale „Lietuvėlė" žiūrovai pažins tipiškus mūsų aplinkos žmones: nuobodulio kamuojamus pensininkus, tėvystės atostogas pasiėmusius vyriškius, žmonas ir jų vyrus, studentus, didelės kompanijos vadybininkes, pardavėjas ir keistus klientus.

Dar viena naujiena – vakaro pokalbių šou „Užkalnio 5“. Šios laidos vedėjo kėdė atiteks žurnalistui ir keliautojui Andriui Užkalniui. Iš Londono į Vilnių grįžęs vyras nežada atsisakyti įpročio visą tiesą drėbti tiesiai į akis. „Tai laida, kurioje niekas draugiškai nečiulba ir nekudakuoja. Čia ‒  suaugusiųjų pokalbiai suaugusioje laidoje“, ‒ teigia A.Užkalnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų