REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai prancūzai parodė pačias pirmas „Citroen C4 Aircross“ fotografijas-užuominas atrodė, kad tai bus tik šiek tiek į viršų kilstelėtas ir grubiu nedažytu plastiku apkarstytas įprastas „C4“. Tačiau „PSA“ galvos nusprendė neapsiriboti tokiais tradiciniais žingsniais – „C4 Aircross“ yra jau visiškai kitas automobilis.

REKLAMA
REKLAMA

„Citroen C4 Aircross“ yra ne kas kita, kaip prancūziška pseudovisureigio „Mitsubishi ASX“ versija. Techninės šių automobilių pusės yra praktiškai vienodos, tačiau prancūziškas variantas puikuojasi ryškiais ir tipiniais „Citroen“ stilistų sprendimais.

REKLAMA

Bazinėse „C4 Arcros“ versijose variklis suks tik priekinius ratus, galingesnes versijas bus galima užsisakyti ir su visų ratų pavara. Pradžioje automobiliai bus komplektuojami su benzininiais ir dyzeliniais 1,6 litro darbo tūrio motorais (116 ir 110 a.g.), 1,8 litro darbo tūrio 150 a.g. dyzeliu ir 2 litrų darbo 150 a.g. benzininiu varikliu.

„Citroen C4 Aircross“ yra ne kas kita, kaip prancūziška pseudovisureigio „Mitsubishi ASX“ versija. (nuotr. Gamintojo)„Citroen C4 Aircross“ yra ne kas kita, kaip prancūziška pseudovisureigio „Mitsubishi ASX“ versija. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų