REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo pradžioje seimą sudrebino neeilinis įvykis, kuomet asmeniniame parlamentaro Roko Žilinsko socialiniame tiklapyje „Facebook“ atsirado užrašas – „sūnus“.  Netgi palpinta oficiali sūnaus fotografija, o sūnaus puslapyje prie Roko nuotraukos parašyta – „tėvas“. Nejau R. Žilinskui gimė sūnus? „Kakadu“ komanda skubos tvarka atliko tėvystės sūnaus nustatymo testą. Jį padėjo atlikti skandalingojo seimo nario kolega ‒ seimo narys Andrius Šedžius.

REKLAMA
REKLAMA

Roko kolegos džiaugiasi ir palankiai žiūri į tai, kad politikas pripažįsta nesantuokinius vaikus, man kiti tokius dalykus baisiausiai slepia. „Sūnų turi, labai sveikinu.  Yra anekdotas ‒ tas tikras vyras, kurį kas antras gimęs vaikas gali pavadinti tėčiu, jei Rokas toks, tai sveikinu. Tautos augimo programą jis vykdo“, ‒ kalbėjo Julius Veselka.

REKLAMA

Beje „Facebook“  deklaruotam naujajam Roko sūnui jau devyniolika metų. Spėjama, kad šis feisbukinis įsūnis ‒ naujas jo globotinis, kadangi politikas seniai  jau remia Vilniuje gyvenančios Rimos vaikus – sūnų ir dukrą. Moksleiviai auga be tėvelio, todėl Rokas perka jiems vadovėlius, rūbus ir kitus svarbius daiktus.

„Jei sugeba vaikuui pačiūžas nupirkt už 700 lt, netgi supirko visą ledo ritulio ekipiruotę.. Vyresniajam tai pat padeda su mokykla, vadovėlius nuperka. Aš kito žmogaus tokio nežinau, kuris taip geranoriškai be atlygio padėtų“, ‒ kalbėjo A. Šedžius.

Pats Rokas Žilinskas seimo rudens sesijos atidarymo ceremonijoje nepasirodė. Telefono taip pat nekėlė kelias dienas iš eilės. Tikriausiai jaunasis tėtis labai užsiėmęs savo vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų