REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje, Portsmuto miesto karališkajame teisme prasidėjo nepilnamečių prievartautojų gaujos, kuriai vadovavo moteris, bylos nagrinėjimas. Moteris gaujos narius parinkdavo nudistų tinklalapiuose ir asmeniškai dalyvavo abiejų lyčių vaikų prievartavimuose.

REKLAMA
REKLAMA

30 metų namų šeimininkė Melissa Noon kaltinama pedofilų tinklo organizavimu, o taip pat berniukų ir mergaičių, kuriems nebuvo nė 13 metų prievartavimu, praneša The Daily Mail. Nusikaltimuose dalyvavo ir Noon vyras.

REKLAMA

Kartu su Melissa ant teisiamųjų suolo atsisėdo keturi vyrai - interneto technologijų konsultantas S. Hiltonas, vadybininkas M. Day'us, karininkas D. Bellas ir pardavėjas J. Maddoxas. Visi vyrai yra Anglijos gyventojai.

Policija taip pat teigia, kad šie pedofilai turi ryšių su užsieniu. Jų paieška buvo vykdoma visame pasaulyje.

Gauja įsikūrė 2008 metais, kai Melissa internetu susipažino su nudistu. Kaip paaiškėjo vėliau už nudistinių polinkių slypėjo pedofiliškas iškrypimas. Melissa su bendrininku pradėjo ieškoti ir kitų žmonių, kurie galėtų prie jų prisijungti. Potencialiems nariams buvo siunčiami filmukai su orgijų su vaikais vaizdais.

REKLAMA
REKLAMA

Nusikaltėliai mokė naujus narius įvairių iškrypėliškų pasityčiojimų iš prievartaujamų vaikų būdų. Pavyzdžiui, kai kurios orgijos vykdavo žaidimio „Twister“ režimu, kai vaikai turėdavo atsistoti įvairiomis pozomis.

Kratos Melissos namuose metu buvo rasta daugybė erotinių žaislų, kurie buvo naudojami vaikams prievartauti. Noon kompiuteryje buvo aptikta daugybė filmuotos medžiagos su pedofilišku turiniu.

Visi kaltinamieji savo kaltę neigia. Vis dėlto yra surinkta labai daug įkalčių, kurie turėtų užtikrinti, kad nusikaltėliai atsidurs už grotų.

Taip pat skaitykite:

Seksualinių nusikaltėlių portretai: pedofilų aukos

Pedofilų orgijose dalyvaudavo šimtai iškrypėlių

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų