REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norite aplankyti Londoną ir pamatyti kiek galima daugiau už mažesnę kainą? Kelionių tinklalapis Makalius.lt supažindina su Londono pasu, kurį įsigijus, tikėtina, jog suspėsite pamatyti daugiau, nes nelauksite eilėse, o įėjimas į lankytinus objektus kainuos kur kas pigiau.

REKLAMA
REKLAMA

Londono pasas – kas tai?

Londono pasas yra kortelė, leidžianti jums patekti į jūsų pasirinktus 55 Londono turistų traukos objektus. Kartą sumokėjus, t.y., įsigijus Londono pasą, jums nebereikės traukti piniginės norint aplankyti pasirinktas žymias vietas. Kuo daugiau jų aplankysite, tuo daugiau pinigų sutaupysite! Vietų, kurias galite lankyti įsigiję Londono pasą, sąrašo ieškokite interneto puslapyje www.londonpass.com.

REKLAMA

Londono paso galiojimas

Londono pasas galioja 12 mėnesių nuo įsigijimo dienos, t.y., per 12 mėnesių jūs turite pirmą kartą šia kortele pasinaudoti. Tai padarius Londono pasas yra aktyvuojamas ir nuo tos dienos pradedamas skaičiuoti terminas, kuriam jį įsigijote. Tai gali būti 1, 2, 3 ar 6 dienos. Londono pasą šių laikotarpių ribose galite naudoti, kol pasieksite maksimalią galimą tam laikotarpiui skirtą pinigų sumą (skaičiuojamas kiekvienos lankomos vietos įėjimo mokestis, kurį mokėtumėte, jei neturėtumėte Londono paso).

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, turėdami suaugusiojo pasą, skirtą vienai dienai, galite aplankyti turistų traukos objektų už 80 svarų, dviem dienom – už 160, trims – už 240, šešioms – už 480 svarų. Atitinkamai, su vaikišku pasu galima per dieną aplankyti pramogų už 45 svarus, per dvi – už 90, per tris – už 135, per šešias – už 270 svarus.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad skaičiuojamos kalendorinės dienos, o ne paros, taigi, net jei pradėsite naudoti savo Londono pasą pirmadienį 16 val., jis vis tiek galios iki pirmadienio 24:00 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Londono paso privalumai

Be to, kad turint Londono pasą jums nereikės mokėti už įėjimą į norimus objektus, turėdami jį, jūs taip pat išvengsite ir ilgų, erzinančių eilių, nusidriekiančių prie labiausiai lankomų objektų. Žvalgykitės Londono paso lipdukų prie įėjimo į pasirinktą vietą ir parodykite savo Londono pasą prižiūrėtojui – jis perbrauks šią kortelę per aparatą ir įleis jus be eilės.

Kainos

Londono paso kainos suaugusiems:

1diena – 44 svarai;

2dienos – 59 svarai;

3 dienos – 72 svarai;

6 dienos – 95 svarai.

Vaikams:

1 diena – 29 svarai;

2 dienos – 44 svarai;

3 dienos – 49 svarai;

6 dienos – 68 svarai.

Londono pasą galima užsisakyti puslapyje: www.londonpass.com, o atsiimti galėsite adresu: The Britain & London Visitor Centre. No.1 Regent Street, London, SW1Y 4XT. Taip pat pasą galima įsigyti daugumoje Londono geležinkelio stočių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų