REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis neigiamai vertina Seimo konservatorių frakcijos narių pasisakymus Konstitucinio Teismo atžvilgiu. E.Masiulis tokį Seimo narių elgesį vertina kaip spaudimą teismui.

REKLAMA
REKLAMA

Manto Adomėno ir Rimanto Dagio pareiškimai rodo, kad šie Seimo nariai nelabai suvokia Konstitucinio teismo veiklos principų. Susidaro įspūdis, jog jei teismas priima konservatoriams palankius sprendimus jis yra geras, jei ne – teismą galima sumalti į miltus“, - stebėjosi Liberalų sąjūdžio pirmininkas.

REKLAMA

Anot E.Masiulio, toks Seimo narių elgesys kompromituoja visą Seimą. Politikų išpuoliai prieš Konstitucinį Teismą ir teisėjus gali būti laikoma signalu, kad ir ateityje bus galima negerbti teismo, jei jo sprendimas kuriai nors pusei bus nepalankus.

„Dar labiau stebina tokie Seimo nario R. Dagio pasisakymai, jog Konstitucinio teismo sprendimai gali padidinti vaikų savižudybių skaičių. Tai jau kvepia marazmu. Nenustebsiu, jei vadovaudamasis tokia logika R. Dagys tuoj pareikš, kad Seimo narių kanceliarinių išlaidų mažinimas gali atverti kelią ir pačių Seimo narių savižudybėms“, – sakė E.Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų