REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinia apie Lietuvos krepšinio legendą Arvydą Sabonį ir jį ištikusį infarktą pasirodė ne tik mūsų šalies, bet ir užsienio žiniasklaidos priemonių pagrindinėse naujienose. Tiesa, ne visi sugebėjo informaciją pateikti neiškraipant faktų.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 28 dieną Rusijos interneto portale eg.ru žurnalisto Igorio Feino surašytoje bulvarinio tipo žinutėje A. Sabonis perkeltas iš krepšinio arenos į vieną iš Kauno kavinių, kur liejosi alus ir dužo bokalai... Pateikiame rusų žurnalisto versiją, kaip viskas vyko:

REKLAMA

„Vienoje iš Kauno kavinių triukšminga kompanija linksminosi su Arvydu Saboniu priešakyje. Gerokai padauginęs legendinis krepšininkas staiga išbalo, pradėjo kažkaip nerangiai masažuoti kairiąją krūtinės pusę, prarado sąmonę ir griuvo nuo kėdės. Neišgertas alaus bokalas krito ant žemės, sudužo ir iššaukė visų aplinkinių dėmesį.

Krepšininko draugai iškvietė „Greitąją pagalbą“. Gydytojai atgaivino gigantą ir tvirtino, kad jam reikia būtinai vykti į ligoninę. A. Sabonis buvo nuvežtas į kardiologinį centrą, kur jį iš karto pradėjo ruošti operacijai. Prelimanari diagnozė, kaip ir buvo spėta, miokardo infarktas. Sutriko kairiojo skilvelio veikla. Operacija truko 4 valandas. Dabar garsusis vidurio puolėjas reanimacijoje, tačiau gydytojai tikisi, kad artimiausiomis dienomis jis bus pervestas į intensyvios terapijos skyrių.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

Portlando „Trail Blazers“ likti A. Saboniui kuo greičiau pasveikti

A. Sabonis po širdies smūgio: aš dar gyvensiu!

A. Sabonį ištiko širdies smūgis, medikai būklę stabilizavo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų