REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį, rugsėjo 27 d. žiniasklaidoje pasirodę pranešimai apie tai, kad teismui buvo paduotas Stanislovo Stavickio-Stano ir jo žmonos Indrės Stavickienės skyrybų pasirodė esą teisingi, tai portalui Balsas.lt patvirtino pats dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Ši žinia neišvengiamai sukėlė visus žurnalistų įtarimus apie galimai į Stano skyrybų istoriją įsipainiojusį trečią asmenį, kuriuo anot gandų galėtų būti jauna atlikėja Urtė Šilagalytė. Būtent su ja S. Stavickis buvo pastebėtas vasarą vykusiame Mios gimtadienyje.

REKLAMA

Laidos Urtė Šilagalytė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Naujajame BTV realybės šou „Lietuvos princesė“ dalyvaujanti Urtė į klausimą ar ji yra mergina, dėl kurios iširo Stano santuoka atsakysi tiesaus atsakymo vengė. „Manau, reikia klausti paties Stano, kadangi tai yra jo šeima, jo gyvenimas ir aš nieko negaliu komentuoti“, ‒ sakė ji.

Anot Urtės, jos santykiai su Stano yra draugiški. „Mes esame labai seni pažįstami, šiuo metu jis man padeda kaip prodiuseris. Esu pažįstama su juo nuo mažų dienų ir man jis yra kaip vyresnis brolis, kuris be galo daug padeda ir dažnai gelbsti“, ‒ šypsodamasi komentavo jaunoji atlikėja.

Urtės teigimu su žinomu Lietuvos atlikėju ir dainų autoriumi ji susipažino maždaug prieš penkerius metus, todėl Stano juokais jų porą pavadina „chebrantais nuo vaikystės“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų