REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai Generalinės prokuratūros prokuroras Justas Laucius kolegoms, teismams ir pasauliui viešai apsiraudojo, kad jį kėsinasi užmušti Osamos Bin Ladeno tariama kolegė, „baisi teroristė“ Eglė Kusaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Merginai eilinę bylą iškėlė už tokią žinutę, kurią ji neva siuntė: „Anksčiau ar vėliau tu dvėsi, aš atsakau. Tu dar painkši, pamatysi. Seni draugai tavęs nepamirš. Išgama, neturintis jokių dvasinių vertybių“.

REKLAMA

Dėl to šiandien iškelta byla ir vyksta teisminiai nagrinėjimai. Ekspertai, prokurorai ir teisėjai turi ką veikti.

O štai kitas atvejis, kuomet buvęs politikas, dabartinis visuomenininkas Algimantas Matulevičius skelbia gavęs grąsinimą.

„Algi, perspėjame: gana kabinėtis prie padorių žmonių. Jei nebaigsi, sutraiškysime“, - skelbia viena iš Tautos ateities forumo vadovui, buvusiam Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkui esą pasiųsta žinutė.

REKLAMA
REKLAMA

Kuri žinutė, jūsų nuomone, akivaizdžiau grąsinanti ir ar bylos keliamos tik tadfa, kai grąsina labai didelė teroristė, labai dideliam prokurorui? Ogi – pagyvensime ir pamatysime. Žinoma, kai kas pasakys, o pats J. Laucius jau sako, kad E. Kusaitė kaltinama baisiais nusikaltimais, tad jos grąsinimai neva dvigubai baisūs. Tuomet primenu, kad ir grąsinimai turi kontekstą. Mat saugumiečiams ir prokurorams nuolat „kenkiantis“ A. Matulevičius turi sodybą, kurią seniau paskelbė buvus užpulta.

Tai ir kyla klausimas – ar reikia būti J. Lauciumi, kad dėl telefoninės žinutės, kuri tau nemaloni, būtų įkinkyta teisėsauga, ar pakanka būti ir J. Lauciui nepatinkančiu A. Matulevičiumi?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų