REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitų metų pavasarį vyksiančioje Ženevos automobilių parodoje „Ford“ ruošiasi pristatyti naująjį „Mondeo“. Britų leidinys „AutoExpress“ jau išplatino ir pirmuosius būsimo automobilio vaizdus.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus bene pirmas serijinis automobilis, kurio stilistika kurta atsisžvelgiant į koncepte „Ford Evos“ išsakytas tendencijas. Radiatoriaus grotelės kažkuo primena „Aston Martin“, o žibintai dabar bus siauri. Taigi, mados keičiasi.

REKLAMA

Iš pradžių „Ford Mustan“ pasirodys su įprastais benzininiais ir dyzeliniais motorais. Baziniu varikliu bus 1,6 litro darbo tūrio 150 a.g. „EcoBoost“ serijos benzininis motoras. Tačiau „Ford“ akcentuoja, kad jau po kelių metų pasirodys hibridinė „Mondeo“ versija, kurios baterijas bus galima įkrauti iš elektros tinklo. Manoma, kad toks hibridinis „Mondeo“ naudodamas vien elektros energiją galės pravažiuoti apie 80 kilometrų.

REKLAMA
REKLAMA

Ženevos automobilių parodoje „Ford“ ruošiasi pristatyti naująjį „Mondeo“. AutoExpress nuotr.Ženevos automobilių parodoje „Ford“ ruošiasi pristatyti naująjį „Mondeo“. AutoExpress nuotr.

Tačiau ir įprastos versijos turėtų stebinti taupumu – čia bus gausu variklių apetitą mažinančių inovacijų. Visi naujieji „Mondeo“ bus komplektuojami su „Start/Stop“ sistema, bus ir aktyvūs aerodinaminiai komponentai – pvz. automobilio radiatoriaus grotelės atsidarys ir užsidarys priklausomai nuo važiavimo greičio ir variklio aušinimo skysčio temperatūros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų