REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gediminas Butrimavičius tapo oficialiu Lietuvos futbolo čempionato bronzinės prizininkės "Vėtros" komandos nariu - sėkmingai pasirodęs peržiūroje 27 metų saugas su klubu pasirašė dvejų metų sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs ekipos kapitonas G. Butrimavičius jau žaidė "Vėtroje" nuo 2002 metų ir padėjo komandai sugrįžti į A lygą, pasiekti du Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės finalus ir dalyvauti UEFA Intertoto taurės varžybose, tačiau po 2005 metų sezono išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas, kur ketino studijuoti.

REKLAMA

Po metų, praleistų JAV, futbolininkas nusprendė grįžti į Lietuvą ir dalyvavo "Vėtros" pasiruošimo sezonui stovykloje Turkijoje, o antradienį jau rungtyniavo pirmosiose sezono rungtynėse Baltijos lygoje su Talino "Flora" ekipa.

"Labai džiaugiuosi grįžęs į "Vėtrą". Metai be futbolo man buvo labai sunkūs, todėl dabar į aikštę išeinu su dviguba energija ir sunkiu darbu treniruotėse stengiuosi susigrąžinti tai, kas buvo prarasta. Per tuos metus "Vėtroje" daug kas pasikeitė, viską reikėjo įrodinėti iš naujo. Svarbiausia, kad treneriai manim pasitiki, gaunu daug žaisti. Tikiuosi greitai visiškai atsigauti ir demonstruoti tokį futbolą, kokio iš manęs tikimasi", - sakė G. Butrimavičius.

"Vėtros" gretose G. Butrimavičius vilkės marškinėlius pažymėtus 23 numeriu.

"Senasis mano numeris - 8 - jau buvo užimtas. Dabar vėl esu naujokas, todėl dėl to jokių pretenzijų nereiškiu. Ne numeris žaidžia", - juokėsi žaidėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų