REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„bwin.party“ vadovas Rytų Europos šalims Thomas Tzokas duodamas interviu kalbėjo, kad stiprindama dėmesį Europos krepšiniui kompanija remia ne tik FIBA, bet ir Eurolygos organizuojamas varžybas.

REKLAMA
REKLAMA

- Kada „bwin“ tapo oficialiu FIBA partneriu?

- Pirmą kartą „bwin“ įsitraukė į FIBA veiklą kaip Europos čempionato rėmėja Serbijoje ir Juodkalnijoje 2005 metais. Kadangi tai buvo labai sėkmingas projektas, pradėjome oficialią partnerystę. Nuo 2006 metų esame oficialūs pasauliniai FIBA partneriai ir rėmėjai per pasaulio bei Europos čempionatus.

REKLAMA

- Kaip jūsų partnerystė vystėsi per pastaruosius metus?

- 2011 metų birželio mėnesį pratęsėme savo marketingo ir transliavimo teises FIBA renginiams iki 2014 metų. Į šį susitarimą įeina 2011 metų Europos čempionatas, 2012 metų olimpines žaidynės, 2013 metų Europos čempionatas ir 2014 metų FIBA vyrų ir moterų pasaulio čempionatas.

- Kokie yra šiandieniniai „bwin“ pasiūlymai jų klientams FIBA renginių metu?

- „Bwin“ užsakovai turi galimybę transliuoti FIBA turnyrus tiesiogiai daugiau nei 30 Europos šalių. Aktyvūs „bwin“ klientai visus mačus galės žiūrėti nemokamai. Be to, savo klientams siūlome galimybę per rungtynes tiesiogiai lažintis dėl rungtynių baigčių. Galiausiai, tokių didelių sporto renginių proga mes rengiame įvairius konkursus, kurių nugalėtojai gauna VIP bilietus. Pavyzdžiui, per Europos čempionatą Lietuvoje „bwin“ nugalėtojai laimėjo keliones į Lietuvą ir bilietus į Europos čempionato finalą.

REKLAMA
REKLAMA

- Šiemet „bwin“ tapo ir Eurolygos pagrindine rėmėja. Kokios priežastys pastūmėjo šiam žingsniui?

- Su Eurolyga bendradarbiauti pradėjome nuo 2011 metų liepos. Ši partnerystė stipriai padidina „bwin“ skiriamą dėmesį Europos krepšiniui ir sustiprina mūsų sporto filosofiją. Bendradarbiavimas su Eurolyga yra puikus derinys greta ilgalaikių santykių su FIBA.

- bwin.party – kam ji atstovauja?

- bwin.party yra neabejotinai didžiausia pasaulio lošimų, lažybų ir internetinių pramogų kompanija. Mūsų tolimesni tikslai yra šie: būti pirma pasaulyje sporto lažybų bendrove; tapti internetinio pokerio rinkos lyderiais; plėsti savo veiklą Amerikoje bei Azijoje. Be to, ieškome galimų partnerių mažesnėse rinkose. Taip mes norime įtvirtinti savo lyderių padėtį tiek didelėse, tiek mažose rinkose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Jei pagaunate sukčiaujančius profesionalius sportininkus, statančius dideles pinigų sumas prieš savo komandas, kaip stengiatės išvengti tokių apgaulių?

- „bwin“ turi labai griežtas nuostatas prieš šią politiką – tai prieštarauja sporto etikai ir turi neigiamą įtaką mūsų lojalių klientų pasitikėjimui. Varžybų rezultatų keitimas pirmiausia kenkia pačioms lažybų įmonėms, o po to – jų klientams.

„Bwin“ sukūrė pažangų kontrolės mechanizmą, padedantį apsaugoti mūsų klientus. Bendradarbiaujame su ESSA (Europos sporto apsaugos asociacija) siekdami užkirsti kelią nelegaliai veiklai. Rungtynių rezultatų klastojimas kenkia pačiai sporto šakai ir mažina žmonių pasitikėjimą su sportu susijusiomis bendrovėmis. Mes siekiame, kad visi žmonės, pradedant sportininkais ir baigiant žurnalistais bei lažybų bendrovėmis, prisidėtų prie kovos už šią neteisybę.

Užsakymo numeris: 1633

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų