REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kada Merūnas Vitulskis ir jo žmona Erika susilauks pirmosios atžalos? Gal jiedu jau užmiršo per savo vestuves viešai išsakytus pažadus apie greitą šeimos pagausėjimą ir grandiozinius  bendro gyvenimo planus? Šiuo metu ne vienam gali pasirodyti, kad  Merūnas ir Erika sparčiai  tolsta vienas nuo kito.  Ji sėkmingai sukasi Andriaus Butkaus glėbyje ir vis labiau įsitvirtina pramogų pasaulyje. O jis užsimena apie įspūdingus kontraktus  ir žada vis daugiau laiko praleisti ne Lietuvoje, o užsienyje. „Šią vasarą teko dalyvauti ne vienoje perklausoje užsienio teatruose. Ir visur atsakymas buvo teigiamas. Man atsiveria visiškai naujos galimybės, apie kurias kažkada tik galėjau pasvajoti", – LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“  pasakos Merūnas Vitulskis.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet, kai garsiausiuose Europos teatruose  Merūnas girdėjo pagyras ir pažadus dirbti kartu, visiškai nauji vėjai papūtė ir jo žmonos Erikos gyvenime. Verslo vadybą ketvirtame kurse studijuojanti,  tvirtai ant žemės stovinti  moteris netikėtai sutiko stačia galva nerti į pramogų pasaulį ir dalyvauti LNK šokių projekte „Kviečiu  šokti“.

Tačiau nauja, iškart po vestuvių Merūną ir jo žmoną užklupusi veikla atnešė ne vien malonius išgyvenimus. „Viena – su gražesniu. Kitas – į užsienį? Ar tik nesudrebės jūsų šeimos pamatai? O po to – jau ir skyrybos“, – būtent tokias replikas pastaruoju laiku ir Merūnas, ir Erika girdėjo ne kartą. Po užsienį daug keliavusiam dainininkui draugai primygtinai liepė šimtu procentų nepasitikėti žmona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų