REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po to, kai Justinas Timberlake'as ir Mila Kunis nusifilmavo komedijoje „Draugiškas seksas“, niekaip netyla kalbos, jog jiedu – pora ne tik filmavimo aikštelėje. Nors patys aktoriai pasakoja, jog apsinuoginti prieš kameras ir vaidinti besimylinčius prieš visą komandą nėra nieko romantiško, vis tik paaiškėjo, jog porą sieja kai kas daugiau nei tik partnerystė ekrane.

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai internete paplito nuotraukos, kurias vienas kibernetinis įsilaužėlis pavogė iš aktorės mobiliojo telefono. Daugiausia apkalbų sulaukė vaizdai, kuriuose – pusnuogis J. Timberlake'as su moteriškais apatiniais ant galvos ir stambiu planu nufotografuotas vyriškas lytinis organas.

REKLAMA

Kurį laiką ignoravę plačiai pasklidusias kalbas, filmo „Draugiškas seksas“ aktoriai vis tik nusprendė nebetylėti, todėl jų atstovai paviešino oficialias žvaigždžių pozicijas šiuo klausimu.

„Ponas Timberlake'as ir panelė Kunis niekada nebendravo netinkamo turinio žinutėmis ar laiškais. Pasirodžiusi naujiena, kad jie susirašinėjo seksualinėmis temomis ir siuntinėjosi pornografinius vaizdus yra visiška netiesa. Norime pabrėžti, jog nuotrauka, kurią žiniasklaida pristatė lyg tai būtų iš panelės Kunis telefono, yra gauta iš elektroninio pašto paskyros, kuri nėra aktyvi jau trejus metus“, ‒ sakė aktorių atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jie pabrėžė, kad M. Kunis neturi įpročio fotografuoti apnuogintų organų ir tokių nuotraukų tikrai nėra ir niekuomet nebuvo merginos telefone.

Komedija „Draugiškas seksas“ (Friends with Benefits) pasakos apie du draugus, kuriems, po daugelio nesėkmių meilės fronte, į galvą šauna mintis užmegzti neįprastą romaną be jokių įsipareigojimų, tačiau su daug sekso. Kino teatruose naujausią Justino Timberlake'o bei Mila Kunis „aferą“ pamatysime jau spalio 7 dieną. O kol kas į „Draugišką seksą“ galime akį užmesti filmo anonse:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų