REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nissan Juke“ – simpatiškas moterų numylėtinis. Išvaizdus, ryškus, tačiau tikrai ne ultimatyvus. Tačiau ką jūs pasakytumėte apie 500 a.g. „Super Juke“?

REKLAMA
REKLAMA

Ultimatyvus „Super Juke“, kaip jį pakrikštijo kūrėjai, nėra joks lenktyninis prototipas ar konceptas. Kaip užsiminė žmonės iš „Nissan“ tai savotiška galimybių studija. Japonai čia į nerūpestingai išvaizdaus miesto visureigio rūbą sukišo kultinio ir ultimatyvaus automobilio „Nissan GT-R“ techniką. Taigi, linksmas miesto visuregis virto tiku vėžliuku nindze, o jei tiksliau, beveik godzila („Nissan GT-R“ yra gavęs pravardę „Godzila“).

REKLAMA

Visus keturis automobilio ratus dabar suka 500 a.g. V6 tipo motoras su dvejomis turbinomis, „gudri“ visų ratų pavara, įspūdingi stabdžiai ir pakaba irgi yra kaip „GT-R“ automobilyje. Kitaip atrodo ir kėbulas – didžiuliai ratai, žemesnė „stovėsena“, ir agresyvūs aerodinaminiai elementai automobilį iš miesto stileivos pavertė tikru kovotoju.

Koks likimas laukia ultimatyvaus „Juke“ dar nėra aišku. „Nissan“ atstovai niekaip nekomentuoja galimybės gaminti tokį ultimatyvų miesto visureigį.

Ką jūs pasakytumėte apie 500 a.g. „Super Juke“? (nuotr. Gamintojo)Ką jūs pasakytumėte apie 500 a.g. „Super Juke“? (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų