REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy savo žmoną Carlą Bruni pakerėjo žiniomis apie gėles, praneša agentūra AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po to, kai jie prieš ketverius metus susipažino, N. Sarkozy vedžiojo ją po Eliziejaus rūmų sodą ir apžavėjo savo žiniomis apie gėles, pasakojo kūdikio besilaukianti Prancūzijos pirmoji dama.

REKLAMA

„Jis žino visus lotyniškus gėlių pavadinimus“, – sakė Carla interviu „BBC World Service“. Tai padarė jai didelį įspūdį. „Aš sau pasakiau: o Dieve, aš turiu tekėti už šito vyro. Jis yra prezidentas ir dar žino viską apie gėles“, – atviravo 43 metų moteris.

Ne tokia šneki C. B. Sarkozy buvo apie savo nėštumą. Ji teigė nemėgstanti apie tai kalbėti, nes yra „prietaringa“. Be to, nėra ko daug pasakot. Daugybė moterų laukiasi kūdikio, prancūzams tai „neįdomu“, pabrėžė prezidento žmona, jau auginanti devynerių metų sūnų iš ankstesnių santykių. Bendras jos ir N. Sarkozy kūdikis pasaulio šviesą turėtų išvysti spalį.

N. Sarkozy turi tris 14, 25 ir 26 metų amžiaus sūnus iš dviejų buvusių santuokų. 56 prezidentas jau yra ir senelis. Jis greičiausiai vėl dalyvaus pavasarį vyksiančiuose prezidento rinkimuose. Manoma, kad kūdikis gali padidinti smukusį jo populiarumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų