REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienai dienai Utenoje policininku tapęs garsus aktorius ir šmaikštusis TV3 televizijos laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis tikrai nesitikėjo, kad jo patruliavimas kartu su pareigūnais ir su laidos „Žvaigždė policininkas“ komanda virs kone komedija.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaukus pranešimo, jog nepageidaujami asmenys braunasi į butą, į įvykio vietą buvo pasiųstas policijos pareigūnų ekipažas, kuriame patruliavo ir Dž. Siaurusaitis. Nurodyto buto durų niekas neatidarė, o šalia jų stovėjęs gerokai įkaušęs vyrukas paaiškino, kad iš jo išgertuvių metu buvo pavogtas mobilusis telefonas.

REKLAMA

„Gėrėm, gėrėm pas mane namie ir tik žiūriu – visi draugai dingo ir telefonas mano dingo... –  guodėsi uteniškis, bet pamatęs televizijos žvaigždę kaip mat pralinksmėjo: – O, geras, taigi čia Džiugas Siaurusaitis!“

„Nieks manimi nepatikės, kai pasakysiu, kad važiavau kartu su pačiu Džiugu, gerai kad bent filmuoja“, – pakeliui į komisariatą su žvaigžde policijos automobilyje negalėjo atsidžiaugti vyrukas. Uteniškis buvo pristatytas į komisariatą ir paliktas rašyti pareiškimo, tačiau čia linksmybės tik prasidėjo. Netrukus buvo gautas dar vienas iškvietimas į tą patį butą, dėl neva įvykusio konflikto ir sužalotų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiugai, čia tu?“ – išgirdo policininkai paskambinę į nurodyto buto duris. „Policija. Atidarykite“, – atsakė pareigūnas. „O policija su Džiugu Siaurusaičiu? Nes mes norime pamatyti Džiugą“, – nenusileido vyras.

Įėjus į laiptinę tokios pačios derybos vyko jau ir prie buto durų – pro akutę greta pareigūnų išvydus populiarųjį aktorių, durys kaip mat buvo atidarytos: „O, yra Džiugas, yra kameros. Labai prašome užeiti!“

„Įvyko buitinis konfliktas, bet jau susitaikėme, va visai neseniai, prieš 2 minutes“, – linksmai nusiteikę aiškino uteniškiai, iš kurių vienas buvo tas pats apvogtasis, rašęs komisariate pareiškimą dėl dingusio mobiliojo telefono. Policijos pareigūnai atliko savo pareigą – įsitikino, kad nėra nukentėjusiųjų. Uteniškiai juokėsi, spaudė rankas Dž. Siaurusaičiui, mojavo į kameras, glėbesčiavosi ir net bučiavo vienas kitą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Norit bajerį parodysiu?“ – policijos ekipažo klausė išgėręs vyras ir uždegęs žiebtuvėlį į jo liepsną pradėjo purkšti dezodorantą. Tikru buitiniu fejerverku Dž. Siaurusaitį nustebinęs vyras pats negalėjo atsidžiaugti savo sugebėjimais. „Parodyčiau dar vieną fokusą, bet nenoriu bezdėti.“ „Na, jūs vyrai, tikrai įdomiai linksminatės“, – šypsojosi vienai dienai policijos pareigūnu tapęs Džiugas.

Aktorius prisipažino, jog radikaliai pakeitė savo nuomonę apie policijos pareigūnų darbą: „Maniau, kad jie tik geria kavą ir valgo apvalias spurgas, bet taip nėra. Policijos darbas yra labai atsakingas – jie ne tik turi suvaldyti pavojingas situacijas, bet ir būti diplomatiški, tolerantiški ir dar skubėti į įvykio vietą, nors gal kas nors tiesiog nusprendė pasilinksminti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų