REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Diena susijusi su žemu gyvybiniu aktyvumu, todėl ir interesuotumas bus sumažėjęs. Nors ir pavyks išvengti klaidų, tačiau santykius su aplinkiniais greičiausiai susigadinsite. Bendradarbiavimas leis realizuoti sudarytus planus. Asmeninėje srityje lydės sėkmė.

Avinas. Diena susijusi su žemu gyvybiniu aktyvumu, todėl ir interesuotumas bus sumažėjęs. Nors ir pavyks išvengti klaidų, tačiau santykius su aplinkiniais greičiausiai susigadinsite. Bendradarbiavimas leis realizuoti sudarytus planus. Asmeninėje srityje lydės sėkmė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Harmoninga ir rami diena, kai vyrauja pozityvios tendencijos, o jūs jas puikiai išnaudosite savo tikslams siekti. Atsiras galimybė įgyvendinti kūrybines idėjas, realizuoti savo užmojus. Palanku pradėti remontą ar susitvarkyti buitį. Romantiniuose santykiuose atėjo tas laikas, kai jūsų išrinktasis priims svarbų sprendimą.

REKLAMA

Dvyniai. Labai gera diena įsimylėjėliams, žadanti jausmų gilumą, abipusį supratimą, atsiras bendri interesai. Tie, kas ieško antrosios pusės – šiuo metu reikia būti ypatingai aktyviems, kadangi galimos naujos pažintys. Reikalai ir pramogos šiuo metu taps neišskiriamos.

Vėžys. Maloni, rami diena, kai išnyks visokie nesusipratimai. Džiaugsmą suteiks patys paprasčiausi dalykai, įprasti užsiėmimai. Nuoširdžiai džiaugsitės artimų žmonių dėmesiu. Net ir paprasčiausiuose romantiniuose santykiuose vyraus harmonija, palanku spręsti įvairias problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Labai sunki diena asmeniniams santykiams ir bendravimui su artimaisiais. Nesutarimai taps vis rimtesni ir jūs nesugebėsite spręsti susikaupusių problemų. Ir mylimas žmogus, ir giminaičiai bus labai reiklūs. Nemalonumai lauks ir tų, kuriems patinka linksmintis.

Mergelė. Apgalvodami naujas perspektyvas ir galimybes, neužmirškite ir apie savo pareigas: neatsakingai dirbdami galite patys susikurti rimtų problemų. Antroje dienos pusėje galite sulaukti tiek dalykinių, tiek ir asmeninių įdomių pasiūlymų.

Svarstyklės. Galite sulaukti nemalonumų. Venkite bet kokių lengvabūdiškumo apraiškų. Nusiteikite rimtai ir stenkitės įvertinti savo veiksmų pasekmes. Galimos ryškios išlaidos. Asmeniniame gyvenime viskas klostosi harmoningai, nemalonių siurprizų pavyks išvengti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Galimi netikėti nemalonumai, sukliudysiantys tiems, kas manė pabaigti per ilgai užsitęsusius darbus. Tačiau tie, kas nesitiki savo kaprizų patenkinimo, jausis gana komfortabiliai. Kūrybinės natūros žmones nudžiugins neįtikėtinos idėjos.

Šaulys. Tie, kas nusiteikę rimtai padirbėti, diena bus labai sunki. Sunkiai įvertinsite esamas perspektyvas, nors pasiūlymai atrodys labai patrauklūs. Tokioje situacijoje jums labai reikia paramos ir patyrusių žmonių pagalbos. Asmeniniuose santykiuose atvirkščiai visi reikalai klostysis kuo puikiausiai.

REKLAMA

Ožiaragis. Pasinaudokite palankia situacija, leidžiančia pasiekti pergales ir svarbius jums tikslus. Palanki diena pradėti naują verslą arba parduoti daiktus, kurie jums nebereikalingi. Santykiai su artimaisiais labai geri ir jums pavyks pasiekti kompromiso.

Vandenis. Dalykinio aktyvumo lygis labai mažas ir nereikėtų manyti, kad atsitiks stebuklas ir jus užsimanysite dirbti. Gali būti, kad atsiras įtakingi rėmėjai. Ne itin palanki finansinė situacija, o šeimos nariai nebus patenkinti jūsų požiūriu į pinigus.

Žuvys. Stiprios pozityvios tendencijos, ir nors galimi tam tikri sunkumai, ši diena jums bus maloni. Susidaro situacija, kai jūs galite pasiekti permainų, kurios tik lengvins gyvenimą. Finansinė padėtis džiugins. Geriausi jūsų pagalbininkai šiuo metu – sveikas protas ir logika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų