REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvo nužudytas, nes nepakluso reikalavimui atiduoti savo verslą. Tokia yra baisaus susidorojimo su Lietuvos verslininku Stanislovu Juciumi, kurio palaikai šią savaitę rasti Rusijos Kaliningrado srityje, priežastis.

REKLAMA
REKLAMA

Kraupi mįslė, kurios atsakymo ieškota nuo 2007 metų balandžio, pagaliau įminta.

Pasitvirtino kraupiausi nuogąstavimai – lietuviško kapitalo bendrovės „Roslitstroj" generalinis direktorius, Lietuvos verslininkų klubo įkūrėjas ir prezidentas, vienas iš trijų pagrindinių įmonių asociacijos „Jupoja" akcininkų 56 metų S.Jucius buvo nužudytas, o jo kūnas sukapotas ir užkastas.

REKLAMA

Verslininko palaikai šį trečiadienį aptikti netoli Kaliningrado srities Laduškino miesto esančio miško proskynoje.

Šią vietą tyrėjams nurodė vienas iš penkių įtariamųjų.

Pastarosiomis savaitėmis žinios iš Kaliningrado laukė ne tiktai S.Juciaus artimieji, bet ir buvęs Lietuvos policijos generalinis komisaras, šiuo metu konsultacinei bendrovei „AS Double Invest" vadovaujantis Vytautas Grigaravičius.

Šįmet V.Grigaravičius Kaliningrade lankėsi ne vieną kartą.

„Nors ir būta pamąstymų, kad galbūt S.Jucius kur nors slapstosi, man iš karto buvo aišku – įvykdytas labai sunkus nusikaltimas.

Verslininko artimiesiems sakiau, kad jeigu toks nusikaltimas būtų buvęs įvykdytas Lietuvoje, tikrai nebūtų reikėję laukti ketverių metų. Būtume žudikus radę anksčiau", – įsitikinęs V.Grigaravičius, rašo „Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų