REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai žurnalistas, keliautojas Andrius Užkalnis iš Didžiosios Britanijos grįžo gyventi į Lietuvą, pašaipių užuominų apie tokio sprendimo priežastis netrūko. „Mane juk deportavo“, – pareiškė jis kolegai Andriui Rožickui.

REKLAMA
REKLAMA

Į Lietuvą po šešiolikos metų grįžusiam A. Užkalniui veiklos netrūksta. Jo straipsniai nuolat pasirodo spaudoje, į savo laidas jį kviečia radijo ir televizijos laidų vedėjai, o naujajame BTV sezone jis pats ves pokalbių laidą „Užkalnio 5“. Žurnalistas tikina, kad toks pasiūlymas jam pasirodė labai įdomus: jis mėgins sukurti neįprastą Lietuvoje pokalbių laidą, skirtą suaugusiems, be jokių moteriškų pavirkavimų. Tačiau galbūt jam tai – tik gelbėjimosi ratas, nesusiklosčius gyvenimui Londone?

A.Rožicko kvočiamas A. Užkalnis galiausiai atsakė – iš Anglijos jį deportavo, o dabar jis bandys lietuvių kantrybę. Pirmieji bandymai tai padaryti – BTV sezono atidarymo laidoje. Joje taip pat sužinosite, kas pavogė A. Rožicko piniginę, kodėl A. Stašaitytė-Masalskienė negali pažadėti laimingos pabaigos, ar tikrai Raigardas Musnickas visada būna tik rimtas ir daugybę kitų įdomių naujienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų