REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Lengvos sėkmės ir malonių sutapimų laikas, kai daug reikalų sutvarkysite tik todėl, kad mokate bendrauti su žmonėmis, turite tvirtą nuomonę, gebate išvengti konfliktų. Bendravimo ratą galite išplėsti pramoginiuose vakarėliuose. Būkite iniciatyvūs meilės santykiuose.

Avinas. Lengvos sėkmės ir malonių sutapimų laikas, kai daug reikalų sutvarkysite tik todėl, kad mokate bendrauti su žmonėmis, turite tvirtą nuomonę, gebate išvengti konfliktų. Bendravimo ratą galite išplėsti pramoginiuose vakarėliuose. Būkite iniciatyvūs meilės santykiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Jums netruks entuziazmo įvairiuose reikaluose. Tiesa, materialiniai apdovanojimai ateis šiek tiek vėliau, o šiuo metu finansinė padėtis pareikalaus iš jūsų taupumo. Nuotaikos permainingos: kartais nerimausite dėl smulkmenų, o kartais lyg niekur nieko įveiksit rimtus sunkumus.

REKLAMA

Dvyniai. Esate nepastovūs su savo norais, todėl negalite apsispręsti ko norite ateityje. Prisiminkite savo pažadus, kuriuos esate davę sau ir aplinkiniams – pats laikas pradėti juos pildyti. Palankios tendencijos vyraus santykiuose su mylimu žmogumi, palanku spręsti daug asmeninio pobūdžio problemų.

Vėžys. Turėsite daug priežasčių džiaugsmui. Galimas ryškus progresas darbuose, kurie yra jums svarbūs. Gausite paramą iš patikimų žmonių, taip pat ir iš naujų pažįstamų. Tačiau tikrai ne visi bus verti jūsų dėmesio – būkite išrankūs ir vėliau neteks gailėtis dėl priimtų sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gerai jausitės bet kokioje kompanijoje ir tai leis jums užmegzti malonias pažintis. Palankios romantinės perspektyvos, tačiau šiuo metu santykių vystymasis priklauso ne nuo jūsų, bet nuo antrosios pusės. Nesistenkite niekam įrodyti, kad tik jūsų pasaulėžiūra yra teisinga.

Mergelė. Romantiški santykiai vystosi gana ryžtingai, jūsų laukia nemažai malonių išgyvenimų, susijusių su asmeniniu gyvenimu. Įsimylėjėliai išspręs visą eilę įvairių problemų, kurios trukdė jų laimei. Palanki situacija susiklostys finansinėje sferoje, galimi pasiūlymai, kurie padidins įplaukas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Palankus laikas aktyviai veikti: atsiras nemažai naujų idėjų, kurios jus ne juokais sudomins. Jūsų galimybės didės priklausomai nuo to, kaip jūs sutarsite su galimais partneriais. Asmeniniai santykiai harmoningi, išvengsite pykčių dėl pasaulėžiūros.

Skorpionas. Realizuokite tai, ką esate sumąstę, pagalvokite, ką galėtumėte nuveikti ateityje. Galite „užsidėti pliusą“ prieš įtakingus žmones, jie palaikys jus ir ateityje. Pradžiugins santykiai su giminaičiais, galimi susitikimai su senais draugais, įspūdingai praeis poilsis mylimo žmogaus kompanijoje.

REKLAMA

Šaulys. Sėkmingas laikas spręsti finansinius klausimus. Palanku planuoti pirkinius, įsigyti pirkinius visai šeimai. Naujai gauti pasiūlymai pasirodys abejotini, tačiau neatsisakykite jų, kol negausite maksimumo informacijos. Ramus laikas asmeniniam gyvenimui, permainos galimos tik tuo atveju, jei patys jas inicijuosite.

Ožiaragis. Šeimyniniai nesutarimai jums nuotaikos nesugadins: jūs imsite patys ieškoti išeities iš susidariusios situacijos ir netgi suspėsite atlikti daugiau nei numatėte. Žmonės, padėsiantys realizuoti jums naujas idėjas, atsiras patys savaime. Nesinaudokite nepatikrinta informacija, venkite gandų ir apkalbų.

REKLAMA

Vandenis. Ne veltui tiek daug mąstėte dėl svarbių reikalų ir problemų - nėra jokio reikalo skubėti dėl sprendimų. Gyvybinis potencialas gana aukštas ir jūs išvengsite nuovargio. Palanki diena išsikalbėti „skaudančiomis“ temomis, tik nepamirškite apie taktą ir mandagumą.

Žuvys. Būkite kantrūs, nes ne visų užsibrėžtų tikslų galima greitai pasiekti. Mokėkite laukti, nes jums linkintys blogo skubės ir darys klaidas. Ryškus progresas matysis šeimoje ir namų aplinkoje. Palankus laikas romantiškiems pasimatymams, susitikimams su simpatingais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų