REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 29 d. minimos Europos kalbų dienos proga AMES (American English School) kalbų mokykla nuo rugsėjo 26 d. iki spalio 1 d. skelbia atvirų durų savaitę ir kviečia išbandyti realiai vykstančią dominančios užsienio kalbos pamoką Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Panevėžyje ir Utenoje. Kalbų savaitė AMES – dalyvauk pamokoje ir sužinosi, kaip moko AMES!

REKLAMA
REKLAMA

Moksleiviai galės nemokamai dalyvauti anglų kalbos pamokoje pagal savo žinių lygį ir amžių. Tereikia atlikti AMES testą, kurį galima rasti adresu http://www.ames.lt, ir tame pačiame tinklalapyje registruotis į tinkamą grupę.

REKLAMA

AMES kalbų mokykloje anglų kalbos programos parengtos 5–7, 8–9, 10–14 ir 15–18 metų moksleiviams. Čia taip pat renkamos IELTS grupės – jose moksleiviai parengiami laikyti IELTS egzaminą skirtą tiems, kurie nori dirbti arba mokytis anglakalbėse šalyse. IELTS pripažįstamas Australijos, Naujosios Zelandijos, Didžiosios Britanijos, Kanados ir JAV mokymo įstaigose bei įvairiose organizacijose.

Dalyvaudami pasirinktoje pamokoje moksleiviai galės sužinoti, kas yra tarptautinis Pearson (PTE) egzaminas ir kaip jį galima išlaikyti nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA

Suaugusieji Europos kalbų dienos proga kviečiami dalyvauti anglų, norvegų, italų, ispanų ar prancūzų kalbų pamokose.

Jiems tereikia pasirinkti pageidaujamą užsienio kalbą, tinklalapyje http://www.ames.lt atlikti AMES testą, o po to, pasirinkus pageidaujamų kursų savaitės dieną ir laiką savo miesto tvarkaraštyje, užsiregistruoti į pasirinktą grupę.

Pamokų metu tiek suaugusieji, tiek vaikai turės galimybę įsitikinti, kad AMES lavina visus kalbos įgūdžius, taiko naujausius komunikacijos metodus. Dėstytojai skiria individualų dėmesį kiekvienam besimokančiam, nes jiems rūpi kiekvieno besimokančiojo pažanga.

Ateikite ir įsitikinkite patys, kaip išmokti kalbą su AMES! Daugiau informacijos apie Europos kalbų dienai skirtą AMES atvirų durų savaitę rasite internete adresu http://www.ames.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų