REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metro stebėjimo kameros Maskvoje užfiksavo mokytojos iš Prancūzijos savižudybę. 46 metų prancūzė M. Bulangier šoko tiesiai po atvykstančiu metro traukiniu.

REKLAMA
REKLAMA

„Tyrėjai išanalizavo filmuotą medžiagą“, – teigia teisėsaugos pareigūnas. „Jau nustatyta, kad traukinio vairuotojas neturėjo jokių galimybių sustabdyti traukinį: moterys šoko ant bėgių pačioje perono pradžioje, kur traukinio greitis dar yra per didelis, kad būtų įmanoma sustoti.“

REKLAMA

Vaizduose matyti, kad moteris ilgai vaikšto po platformą, tarsi dvejodama. Per tą ląiką pro stotelę spėjo pravažiuoti trys traukiniai. Galiausiai, prancūzė vis dėlto staigiai nusiima kuprinę ir šoka po traukiniu.

Filmuotoje medžiagoje matosi, kaip ištraukta iš po traukinio moteris dar juda, tačiau niekas jai nepadeda. Atvykę greitosios pagalbos gydytojai buvo jau bejėgiai - moteris mirė reanimacijoje, praneša Life News.

Artimi prancūzės draugai įsitikinę, kad moteris pasirinko savižudybę dėl nelaimingos meilės: „Dieną prieš tai ji visiems išsiuntė atsisveikinimo laiškus. Laiške ji teigia, kad daugiau taip nebegali.“











REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų