REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną LNK „Kviečiu šokti“ transliaciją Irenos Starošaitės pasirodymus skvarbia šoumeno akimi stebi jos vyras Žilvinas Žvagulis. Panašu, kad greitai Žvagulių šeimos vyrų ant žiūrovų suolelio padaugės. Jau šį šeštadienį už savo moterį sirgs Žilvino Žvagulio sūnus Rytis Žvagulis, mat ant LNK parketo žengs jo draugė, kylanti dainininkė Eglė Jakštytė.

REKLAMA
REKLAMA

„Muzikos akademijos“ nugalėtoja, „Žvaigždžių duetų“ dalyvė, Vilniaus kolegijos pirmo kurso studentė nuo vasaros tyliai repetavo Irenai Starošaitei už nugaros. Stipriai šokių aikštelėj pasikausčiusi naujokė Eglė taps tikru išbandymu „Kviečiu šokti“ senbuviams.

REKLAMA

„Besiruošdama šokių projektui įdėjau daug pastangų, tikiuosi, jos pasimatys“, – sako Eglė, šio šeštadienio laidoje debiutuosianti su Vadimo Šuško šokių mokyklos „Dance Time“ bendrasavininku, profesionaliu šokėju Vitalijumi Kolbasnik.

Žilvino Žvagulio bendrovės prodiusuojama atlikėja neslepia draugystės su savo šefo sūnumi.

„Mūsų santykiai labai artimi“, – šypsosi Eglė. Paklausta, ar Rytis ateis jos palaikyti šeštadienį, kvatojasi: „Tik tegu pabando nepasirodyti!“.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kaip ji jausis projekte konkuruodama su savo šefo žmona, Eglė nukirto: „Kaip galima konkuruoti su Irena Starošaite? Jai nei šou pasaulyje, nei šiaip gyvenime nėra lygių“.

Eglė Jakštytė ir Vitalijus jau šį šeštadienį įsilies į „Kviečiu šokti“ projektą. Į šou sugrįš ir dar viena iš trijų projektą palikusių porų. Kurią iš jų sugrąžinti į „Kviečiu šokti“, spręs komisija.  Sugrįžtančiųjų gretose jau stovi Mia su Andriumi Uksu ir Romuladas Kumpys su Monika Šiaučiūnaite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų