REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laidoje „Susitikime virtuvėje“ kulinarinio meistriškumo kovos dėl garbės ir pagrindinio prizo – svajonių virtuvės įgauna pagreitį. Tiesa, pirmojo etapo dalyviams priartėti prie finalo kol kas sekasi sunkiai: jaudulys išprovokuoja klaidas, o laidos vedliai – virtuvės meistrai Linas Samėnas ir Robertas Ščesnavičius dažniau švaistosi kritikos strėlėmis nei aukštais įvertinimais. Iki šiol nė vienai porai nepavyko net priartėti prie maksimalaus – 100 balų įvertinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Rodos, ketvirtasis pirmojo etapo duetas – broliai Vylius ir Laurynas – televizijos laidos apie ekstremalų sportą autorius ir architektas – kviestinei vakarienei ruošiasi be jaudulio, nepamiršdami sveiko humoro. Jų svečių priėmimą TV3 žiūrovai matys sekmadienį 17.40 val. per TV3.

REKLAMA

Broliai akylai stebėjo kitų dalyvių padarytas klaidas ir žada jų nekartoti – nerizikuoti ir užkandžiui ruošti ne karštą, o šaltą patiekalą. Tik ar nebus taip, jog bėgdami nuo vilko jie pataikys ant meškos?

Vylius ir Laurynas nutarė paruošti įmantrų žalios jautienos užkandį – karpačio. Jei pagamins tobulai, – gal palenks į savo pusę šefus, bet ar duetas įtiks dalyviams, kurių dauguma – paprastų, o ne gurmaniškų valgių gerbėjai? Ar atsiras norinčių ragauti žalią mėsą, ypač jei tokia galimybė pasitaiko pirmą kartą gyvenime?

REKLAMA
REKLAMA

Šioje laidoje netrūks emocijų: nuo pirmųjų susitikimų tvyranti įtampa tarp vilnietės Gintarės ir kretingiškės Rasos pavirs rimtu konfliktu. „Mes iš varguomenės ir tuo didžiuojamės. Atvažiavom laimėti virtuvę!“ – pareikš Rasa. Gintarė, priekaištaudama varžovei dėl šios stačiokiškumo, nesusilaikys nepasišaipiusi: „Vyrtuvė, vyrtuvė... Atvažiavom laimėti vyrtuvę. O kur valgį ruošiatės dabar? Vonioje?“

Nesuvaldytos emocijos, brolių šaltakraujiškumas ruošiant vakarienę, virtuvės meistrų L. Samėno ir R. Ščesnavičiaus taiklūs komentarai, dalyvių azartas ir noras laimėti – jau šį sekmadienį 17.40 val. laidoje „Susitikime virtuvėje“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų