REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taip rėžė žinoma moteris LNK laidoje „Valanda su Rūta“. Pokalbių laidoje buvo klausiama: „Kada padoru turėti kitą? Pamilti, ištekėti, pristatyti  giminei ar visuomenei?“ Juk, žvilgtelėjęs į mūsų įžymybes, gali imti galvoti, kad esi koks nelaimėlis, jei gyveni su vienu ir tuo pačiu sutuoktiniu visą gyvenimą. Ką ten gyvenimą – mūsų žvaigždes meilės aplanko taip dažnai, kad net nesuskaičiuoji, kelinta glaudžiasi prie šono.

REKLAMA
REKLAMA

Dar visai neseniai jaunutis šokėjas viešai piršosi garsiai dainininkei, šiandien jis demonstruoja aistrą kitai damai. Vos prieš keletą mėnesių vienas aktorius žurnalo viršelyje glaudęs naują mylimąją, šiandien vėl šypsosi tame pačiame žurnale – tik mylimoji kita.

REKLAMA

„Bet gal ir gerai, kam kentėti? Juk gyvenimas mažytis, nėra ko varžytis“, – provokavo laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. Šis klausimas LNK eteryje nuskambės šiandien, 19.10 val. „Valandoje su Rūta“.

Laidos vedėjai pritarė psichologas Tomas Lagunavičiūs: „Kokia čia meilė, jei dėl jos reikia dirbti. Ir kam tokia meilė tada reikalinga, jei tai vargas?“ Tačiau santykių specialistas Tomas Girdzijauskas jam paprieštaravo : „Žmonės, kurie dažnai keičia partnerius ir tikina, kad juos myli – meluoja. Jie myli save, ne kitus“.

REKLAMA
REKLAMA

Emocingiausia laidos viešnia buvo Asta Stašaitytė– Masalskienė, nepagailėjusi mūsų žvaigždėms ir žvaigždutėms kritikos.

„Jie loja apie meilę ir  tai nusikaltimas, – nevyniojo žodžių į vatą Stašaitytė. – Vieną dieną myli vieną, kitą dieną jau kitą, o trečią – jau trečią partnerį. Jūsų reikalas, jei norite sekso ant žurnalų viršelio, bet kur atsakomybė prieš vaikus?  Jie gi mato, jiems į mokyklą reikia po to eiti“, – piktinosi Asta, kuri laidoje svečiavosi drauge su sutuoktiniu Giedriumi Masalskiu. Juodu jie drauge jau 13 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Astai pritarė ir Seimo narė Aušrinė Marija Pavilionienė. „Tos viešos aistros neturi nieko bendra su meile, – tikino Seimo narė. – Tai tiesiog nepagarba šiam jausmui. Rimti jausmai – tik dviejų žmonių“.

Laidos pabaigoje Asta lyg rimtai lyg juokais pastabėjo, kad jaučiasi nejaukiai, tiek metų gyvendama su vienu ir tuo pačiu vyru. „Esu pakraupusi. Jaučiuosi tikrai kaip dinozaurė, čia sėdėdama su savo vyru“ , – sakė žinoma laidų vedėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų