REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valinskų šeimai jau tapo įprasta nevengti vienas kitam skirtų kandžių replikų netgi viešojoje erdvėje.  Trečiadienį, rugsėjo 21 d. vykusiame LNK šou „Dainuok, jei gali“ filmavime šeima bendravo sau būdingu stiliumi.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaras prasidėjo nuo A. Valinsko noro palaikyti vakaro programoje naudoti numatytą didžiulį maždaug dviejų metrų ilgio pitoną. „Nufotografuokite mane su Valinskiene“, ‒ kvietė jis fotografus, taip pat pridurdamas, kad nedažnai turi galimybę pabūti vienas su žmona.

REKLAMA

Laidos Inga Valinskienė ir Andrius Butkus (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Garsiausia politikų šeima šį kartą dalyvavo skirtingose projekto dalyse. Inga Valinskienė ėmėsi dainavimo ekstremaliomis sąlygomis, o Arūnas sėdo į komisijos nario vietą. Klausiamas apie tai, kaip jam sekasi, jis sakė, kad namus nuolat lanko Andrius Butkus ir abejotinos reputacijos verslininkas, todėl viskas puiku.

Inga projekto prodiuserių sumanymu pasirodė kartu su A. Butkumi. Į duetą dainuojantį ant vibruojančių platformų pūtė vėjas, krito spalvoti kamuoliukai, bėgo vanduo ir krito plunksnos.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos Inga Valinskienė ir Andrius Butkus (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Paklaustas, kaip vertina tokį dueto pasirodymą, A. Valinskas sakė, kad abu jie gavo, ko nusipelnė. „Buvo džiugu, kad Inga turėjo daugiau kuo vibruoti, bet pirmas nulipo A. Butkus. Antra vertus, jis scenoje jau anksčiau dainavo su baisiausia mano gyvenimo ragana, todėl gali ištverti bet ką“, ‒ juokavo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų