REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kovodama su chuliganizmu Turkijos futbolo federacija ėmėsi radikalių sprendimų: nuo šiol į ekipų, kurioms taikomos sankcijos, rungtynes bus draudžiama patekti vyrams. Jų vietas užims moterys ir vaikai iki 12 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį 41 tūkstantis moterų ir vaikų stebėjo Stambulo „Fenerbahce“ dvikovą su „Manisaspor“. Toks sprendimas priimtas dėl „draugiškose“ rungtynėse liepos mėnesį su Donetsko „Shakhtar“ įvykusio incidento, kuomet sirgaliai išbėgo į aikštę ir sukėlė chaosą.

REKLAMA

Iš pradžių numatyta, kad „Fenerbahce“ rungtyniaus už uždarų durų, tačiau vėliau sankcijos sušvelnintos ir leista parduoti bilietus moterims ir vaikams. Įdomu tai, jog futbolininkai pasveikino aistruoles mesdami į tribūnas gėles, o žiūrovės į tai atsakė pasitikdamos svečių komandą ne įprastu švilpimu, o plojimais.

„Dėkojame panelėms ir ponioms už palaikymą,- “Lig TV„ sakė gynėjas Josephas Yobo. - Sunku rungtyniauti tuščiame stadione.“ Jam antrino „Manisaspor“ saugas Omeras Aysanas: „Buvo labai smagu žaisti tokioje atmosferoje.“ Beje, rungtynių metu tvarką palaikė tik moterys policininkės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų