REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Itin nesėkmingai sezoną pradėjusio Milano „Inter“ klubo vadovai atleido vos tris mėnesius dirbusį vyriausiąjį trenerį Gianą Piero Gasperini.

REKLAMA
REKLAMA

Per penkis pirmuosius sezono mačus Italijos ekipa iškovojo vienerias lygiąsias bei patyrė keturis pralaimėjimus. Kantrybės taurė buvo perpildyta po antradienį patirtos sensacingos nesėkmės 1-3 prieš „Serie A“ debiutantę „Novara“, po kurios Italijos čempionate „Nerazzurri“ užima tik 17 vietą.

REKLAMA

Komandai, kurios šeštadienį laukia rungtynės su „Bologna“, o antradienį - išvyka į Maskvos CSKA stadioną, laikinai vadovaus treneriai Daniele Bernazzani ir Giuseppe Baresi.

Žiniasklaidoje skelbiama, jog pagrindinis pretendentas užimti laisvą postą yra 59 metų buvęs „Roma“ strategas Claudio Ranieri. Greta jo minimos prie „Palermo“ vairo stovėjusio Delio Rossi, neseniai karjerą baigusio Luiso Figo, garsaus olando Louiso van Gaalo ir ispano Quique Sanchezo Floreso pavardės.

REKLAMA
REKLAMA

Gasperini prie „Inter“ vairo stojo šių metų birželio mėnesį. Prieš tai jis vadovavo „Genoa“ ir „Crotone“ klubams, dirbo su Turino „Juventus“ jaunimu.

Favoritu užimti trenerio postą laikomas italas Claudio Ranieri. 59 metų specialistas iki šių metų vasario mėnesio treniravo „Roma“ ekipą, tačiau atsistatydino iš pareigų. Jis taip pat yra vadovavęs Turino „Juventus“, „Valencia“, Londono „Chelsea“, Madrido „Atletico“ ir kitoms komandoms.

Tiesa, minimi ir kiti pretendentai: prie „Palermo“ vairo stovėjęs Delio Rossi, neseniai futbolininko karjerą baigęs Luisas Figo, vienas „Inter“ trenerių Giuseppe Baresi, patyręs olandas Louisas van Gaalas ir ispanas Quique Sanchezas Floresas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų