REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrąjį „Formulės-1“ pasaulio čempiono vardą užsitikrinęs Sebastianas Vettelis jau žino, kokia premija jo laukia už apgintą titulą. 24 metų vokietis dovanų gaus „Red Bull“ bolidą.

REKLAMA
REKLAMA

Ateinantį sekmadienį Singapūre vyksiančiame naktiniame „Formulės-1“ etape S. Vettelis tapti jauniausiu visų laikų šių prestižinių lenktynių dukart pasaulio čempionu.

REKLAMA

„Visi esame Vetteliui labai dėkingi“, – kalbėjo „Red Bull“ įkūrėjas Dietrichas Mateschitzas. Todėl ir tokia super dovana. „Red Bull RB7“ bolido kaina - beveik milijonas eurų. Tiesa, ten trūks apie 200 tūkst. eurų kainuojančio „Renault“ motoro, tačiau Šveicarijoje gyvenančio S. Vettelio garaže tai bus puikus eksponatas. Šiuo metu pasaulyje yra tik penki „Red Bull RB7“ bolidai, tad automobilis yra neįkainojamas.

REKLAMA
REKLAMA

„Red Bull“ komandos sporto vadovas Helmutas Marko tikino, kad tai labai gera dovana: „Savo nugalėtojo automobilį S. Vettelis gavo ir pernai. Greitai jo garaže nebus vietos.“ Privačiam S. Vettelio automobilių parkui priklauso „Fiat 500“, VW autobusas T5, „Mercedes SL 65 Black Series“, „Infinity FX“ ir patobulintas „Harley Davidson“ motociklas.

„Apie tą dovaną kol kas dar nenoriu gavoti. Kol kas dar nieko nelaimėjau“, – prieš išvykdamas į Singapūrą kalbėjo S. Vettelis. Galbūt ilgai laukti nereikės? Vokietis turi 112 taškų persvarą prieš artimiausią varžovą – „Ferrari“ lenktynininką Fernando Alonso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors garsiai niekas apie tai nekalba, tačiau „Red Bull“ komanda tyliai ruošiasi galimai šventei – užsakyta per 80 kepuraičių su čempionų užrašu komandos nariams ir organizuojamas šventinis vakarėlis Singapūro „Swiss-Hotel“ viešbutyje.

Jeigu S. Vettelis laimi būsimas lenktynes, F. Alonso pakyla aukščiausiai iki ketvirtos vietos, o Jensonas Buttonas ir Markas Webberis – iki trečiosios, jauniausias „Formulės-1“ čempionas apgins titulą. Po Singapūro „Grand Prix“ lieka dar penki etapai šį sezoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų