REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį, rugsėjo 20 d. sostinės apylinkėse esančiame Tarandė miestelyje vykusiame antrosios LNK šou „Dainuok, jei gali“ laidos filmavime dainininkėms Urtei ir Irenai Starošaitei teko dar vienas originalus, tiek fizinio pasiruošimo, tiek drąsos reikalaujantis išbandymas. Moteriškas duetas dainavo tuo pat metu sėdėdamas realistiškame vairavimo ekstremaliomis sąlygomis simuliatoriuje.

REKLAMA
REKLAMA

Irena Starošaitė ir Urtė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Irena Starošaitė ir Urtė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Pasivažinėjimas, kurio metu į atlikėjas buvo pučiamas vėjas, leidžiami dūmai, ant galvų pilamas vanduo, metamos kempinės ir kaip reikiant kratomos sėdynės sutrikdė dainavimą, tačiau po tokio neįprasto pasirodymo abi jos buvo puikios nuotaikos. Paklausta ar pati kada nors vairavo kabrioletą I. Starošaitė neigdama purtė galvą.

REKLAMA

„Manęs kabrioletai ypatinga niekada nežavėjo, todėl apie tai net nesusimąsčiau. Galbūt dar ir todėl, kad klimato zona, kurioje mes esame tam visai netinka“, ‒ kalbėjo dainininkė.

Irena Starošaitė ir Urtė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Irena Starošaitė ir Urtė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

I. Starošaitė sakė, kad už automobilio stilių daug svarbiau yra jo saugumas ir techninė būklė. „Žiūriu ne tiek į tai, kiek salone įrengta pagalvių, tačiau ir kaip stabiliai automobilis „stovi“ ant kelio“, ‒ atlikėja sakė nesanti chuliganiška vairuotoja, tačiau skubėti kartais verčia darbo specifika.

Dainininkė tvirtino mėgstanti didelius automobilius. „Labiausiai mėgstu visureigius, nes avarijos metu, jei didesnis susiduria su mažesniu, tai pirmasis mažiau nukenčia. Tiesa, dabar turiu nediduką miniveną ir juo labai džiaugiuosi, svarbiausia, kad jis užsivestų ir važiuotų“,‒ sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų