REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Jūsų laukia įdomi ir sėkminga diena, kuri atvers galimybes pasireikšti talentams, parodyti save iš gerosios pusės. Nebijokite eksperimentų ir rizikingų idėjų: jūs turite žvaigždžių palaikymą. Meilėje taip pat seksis – išsipildys jūsų svajonės.

Avinas. Jūsų laukia įdomi ir sėkminga diena, kuri atvers galimybes pasireikšti talentams, parodyti save iš gerosios pusės. Nebijokite eksperimentų ir rizikingų idėjų: jūs turite žvaigždžių palaikymą. Meilėje taip pat seksis – išsipildys jūsų svajonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Gana sėkminga ir produktyvi diena, tik nenuspėjama. Sugebėsite įgyvendinti daug planų, pasiteisins jūsų lūkesčiai, liečiantys bendradarbiavimą ir bendrą veiklą. Gerai praeis planuoti susitikimai, diskusijos. Lengvai sutarsite su šeimos nariais, palanku susidėlioti ilgalaikius planus.

REKLAMA

Dvyniai. Iš profesinės pusės sėkminga diena, daug žadanti ir produktyvi. Lengvai išspręsite visas iškilusias problemas, o ypatingai sunkiais atvejais galite kreiptis ir pagalbos. Tuo tarpu asmeniniame gyvenime laukia tam tikri sunkumai: jūsų elgesys bus suvokiamas melagingoje šviesoje.

Vėžys. Sėkmė šypsosis tiems, kas yra pasirengę veikti savarankiškai ir priimti drąsius sprendimus. Būkite iniciatyvūs, nebijokite pareikšti savo siekius ir planus. Palanku pirkti stambius daiktus. Harmoningi santykiai su artimaisiais – džiaugsitės vien tik buvimu kartu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Stiprios pozityvios tendencijos, diena sėkminga. Greitai išspręsit profesines ir asmenines problemas, susitvarkysite reikalus, teisingai susidėliosite prioritetus. Vienintelio, ko reikėtų šiandien vengti, tai tinginystė. Labai bus svarbus šeimos palaikymas.

Mergelė. Diena susijusi su profesinių reikalų progresu, pasieksite rimtų pergalių prieš konkurentus. Susitvarkysite su tokiomis problemomis, kurios atrodė jums neįkandamos. Būkite atidūs: gali netikėtai atsiverti galimybės, kurios siūlys jums aukso kalnus.

Svarstyklės. Galite susidurti su rimtomis šeimyninėmis problemomis: nesutarimai su giminaičiais bus ryškūs, sunkiai rasite bendrą kalbą. Tokia situacija iš dalies gali kilti dėl to, kad jūs būsite užsiėmę profesiniais reikalais ir pastaruoju metu mažai dėmesio skiriate šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Nebloga diena darbui, puiki – dalykiniams susitikimams, tačiau visiškai nepalanki romantiškiems pasimatymams. Problemos asmeniniame gyvenime bus susiję su jūsų noru atidėti sprendimus, manipuliuoti nepatikrinta informacija. Klausykite patyrusių žmonių patarimų.

Šaulys. Pasiruoškite profesiniams sunkumams: pasiekti dalykinių pergalių bus nelengva. Rimti konfliktai, nesutarimai su kolegomis, vadovų pretenzijos – tai tik negatyvių tendencijų pasekmės, kurias reikia kažkaip išgyventi. Palankesnė situacija klostysis asmeniniame gyvenime.

REKLAMA

Ožiaragis. Būsite šiandien ne tokie atkaklūs ir užsispyrę, tačiau labai kūrybingi, o tai reiškia, kad sėkmė jums tikrai nusišypsos. Nebijokite keisti savo įpročius, atsisakykite įprastos taktikos – kuo lankstesni būsite, tuo geresnio rezultato sulauksite.

Vandenis. Diena susijusi su romantinių santykių problemomis, pykčiais tarp jaunų įsimylėjėlių, nusivylimais. Stenkitės kuo anksčiau atsisakyti iliuzijų, neleiskite viršų paimti įtarinėjimams – jūs taip tik dar daugiau užaštrinsite situaciją.

Žuvys. Palanki diena, tačiau gyvybinis tonusas gana žemas. Būsite lengvai pažeidžiami ir bet kokia smulkmena gali ne juokais suerzinti. Atsisakykite rimtų darbų ir užsiimkite nereikalaujančiais ypatingo dėmesio darbais. Finansinė padėtis vers sunerimti – teks atsisakyti pirkimo ir pramogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų