REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 talentų šou „Lietuvos talentai“ trečiajame sezone į komisijos kėdę sėdęs Vytautas Šapranauskas nuo pat pirmųjų atrankos filmavimų negaili griežtų komentarų dalyviams be skrupulų rėždamas į akis, ką galvoja, nesvarbu kas pasirodo scenoje. Visgi netgi ir „piktas“ komisijos narys turi savo numylėtinius.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės Lietuvos rusų dramos teatre vykusioje atrankoje V. Šapranauskas dalyvių vertinimus pradėjo sau būdingu stiliumi. Jaunos moksleivių grupės vaikinus jis išvadino krūva nesubrendėlių besišlaistančių aplinkui, o šviesiaplaukei dainininkei Agnietei pareiškė, kad yra alergiškas peroksidinėms blondinėms.

REKLAMA

Lietuvos talentų atranka (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Adelija (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Visgi jo elgesys ir tonas kardinaliai pasikeitė scenoje pasirodžius nedidukei atlikėjai Adelijai. Jei pastarosios akys buvo išsiplėtę iš baimės, tai V. Šapranausko ne mažiau didesnės buvo dėl tikros ar suvaidintos nuostabos. „Adele, kiek metų praėjo, ką tu veiki dabar“, ‒ kreipdamasis į merginą charizmatiškasis aktorius atrodė nuoširdžiai susirūpinęs.

Lietuvos talentų atranka (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Adelija (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

V. Šapranauskas ir Adelija bendravo lyg seni pažįstami neturėtų stebinti, abu jie buvo TV3 realybės šou „Dangus 2“ komandos dalimi. „Žinai, kodėl aš prisimenu tavo vardą? Tuo metu, kai vyko realybės šou buvo rodomas filmas „Adelė, dar nevalgė“. Beje, tai buvo siaubo filmas“, ‒ matydamas, kad Adelija virpa iš baimės humoro jausmą pasitelkė V. Šapranauskas.

Simpatijas žmonėms, kurie jam atrodo mieli V. Šapranauskas rodo taip pat atvirai kaip ir antipatiją. „Atsimeni, aš norėjau tave įsivaikinti?“ ‒ šypsojosi laidų ir renginių vedėjas kviesdamas publiką palaikyti Adeliją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų