REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Reikės spręsti nemažai profesinių problemų. Priklausomai nuo to, kaip jūs rimtai ir atsakingai žvelgsite į problemas, taip ir klostysis tolimesni įvykiai. Jokiais būdais neeksperimentuokite ir pasitelkite patikrintą metodiką. Daug malonių emocijų laukia įsimylėjėlių.

Avinas. Reikės spręsti nemažai profesinių problemų. Priklausomai nuo to, kaip jūs rimtai ir atsakingai žvelgsite į problemas, taip ir klostysis tolimesni įvykiai. Jokiais būdais neeksperimentuokite ir pasitelkite patikrintą metodiką. Daug malonių emocijų laukia įsimylėjėlių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Palanki, įdomi ir turtinga diena. Tačiau pasaugokite save ir jokiais būdais nepersitempkite – gyvybinis potencialas sumažėjęs. Vis dėl to daugelyje gyvenimo sferų galite tikėtis sėkmės. Su aplinkiniais dalinsitės savo gera nuotaika ir pozityviomis emocijomis.

REKLAMA

Dvyniai. Būkite atsargūs dalykiniuose susitikimuose: galite nepastebimai prisiimti neišpildomos atsakomybės. Nepalankus laikas eiti tartis su vadovybe dėl geresnių darbo sąlygų. Asmeninėje sferoje labai palanki atmosfera ir netgi įkvepianti: galimos naujos pažintys, pramogos, prisipažinimai.

Vėžys. Palanki diena bet kokiam kūrybiniam darbui, taip pat gausite naujų žinių, palanku mokytis. Sunkiai sutarsite su kolegomis, nors situacija palaipsniui stabilizuosis. Artimų žmonių aplinkoje jausitės ne itin komfortabiliai – prisiminsite įvairius nesutarimus, nesusišnekėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Diena svaigins jus sėkme darbe ir meilėje. Šiandien pasieksite to, ko norite net ir be jokių pastangų. Likimas jums parengs brangių dovanų, atsivers patrauklios ir įdomios galimybės. Vienintelis, nuo ko reiktų susilaikyti – skubėjimas jas visas susigriebti.

Mergelė. Jūsų intuicija labai stipriai išvystyta, ir tai jums leidžia suprasti artimus žmonės iš pusės žodžio. Lengvai išspręsite bet kokias šeimynines ir asmenines problemas, išvengsite nesusipratimų. Tik dalykinėje srityje susikaupė per daug problemų ir reikalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Viskas eisis kaip sviestu patepta. Galėtumėt mėgautis ramiai sėkminga diena, jei ne aukšti reikalavimai sau ir aplinkiniams. Stenkitės šiek tiek nuolaidžiauti ir įsitikinsite, kad turite daug priežasčių džiaugsmui ir malonioms emocijoms.

Skorpionas. Profesinėje srityje jums neteks nuobodžiauti. Jums iškils rimtos problemos, kurios pareikalaus kūrybinio sprendimo. Tačiau galite likti ramūs, kad jūsų rezultatai tenkins tiek jus, tiek ir vadovus. Sėkminga diena kelionėms, neįprastam poilsiui.

Šaulys. Elkitės atsargiai su ilgalaikiais projektais: šiandien jūs būsite linkę pervertinti savo galimybes ir matyti viską vaivorykštės spalvom. Savarankiškus veiksmus atlikite atsargiai, venkite skubos. Palankus laikas bendrauti su artimaisiais, susitaikyti po pykčių, jūsų laukią malonios žinios.

REKLAMA

Ožiaragis. Labai gera diena darbui: galite drąsiai imtis sudėtingų projektų, nebijoti sunkumų ir kliūčių. Tik atminkite, kad nebūtinai viską turite daryti savarankiškai, nes šalia yra žmonės, pasirengę jums padėti. Emocinis fonas nestabilus, tad vakare galite justi nuovargį.

Vandenis. Palanki diena. Tiesa, teks pakovoti ne su negatyviomis tendencijomis, bet su savo nuotaikų kaita. Kai tik jums pavyks optimistiškai žvelgti į gyvenimą, reikalai iš karto susitvarkys savaime. Galimi geri pokyčiai šeimoje, palankus laikas susigaudyti savo jausmuose.

Žuvys. Nėra reikalo nerimauti, diena bus sėkminga. Nėra reikalo imtis ryžtingų veiksmų, kovoti su konkurentais. Paprasčiausiai plaukite pagal tėkmę, pasitenkinkite džiaugsmais, kuriais apdovanoja jus likimas. Puikiai klostosi santykiai su draugais, pagalvokite apie bendrus verslo ar kūrybinius planus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų