REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė HTC pranešė Niujorke pristačiusi elegantišku dizainu išsiskiriantį išmanųjį telefoną „HTC Rhyme“.

REKLAMA
REKLAMA

Už dizainą atsakingo HTC viceprezidento Scotto Croyle'o teigimu, kurdami šį aparatą bendrovės dizaineriai žinojo esant daugybę vartotojų, kurie ieško geriau jų kasdieniniam naudojimui pritaikytų telefonų.

REKLAMA

Pranešama, kad vartotojai visame pasaulyje galės pasirinkti vandens, smėlio laikrodžio arba slyvų spalvos „HTC Rhyme“ telefonus. Pastaruosius JAV rinkai siūlys tik „Verizon Wireless“. „Iki šiol nematytu būdu techninę, programinę įrangą bei aksesuarus sujungiantis telefonas atspindi naują kūrėjų požiūrį į mobilųjį gyvenimo būdą, – HTC pranešime cituojama „Verizon Wireless“ viceprezidentė ir rinkodaros vadovė Marni Walden. – Išskirtinis „HTC Rhyme“ dizainas ir intuityvi patirtis atspindi kompanijos gebėjimą įsiklausyti į vartotojų pageidavimus.“

REKLAMA
REKLAMA

„HTC Rhyme“ (nuotr. Gamintojo)„HTC Rhyme“ (nuotr. Gamintojo)

Pasak gamintojų, naujasis telefonas pasižymi ne tik originaliu dizainu bei išskirtinėmis spalvomis, bet ir atnaujinta „HTC Sense“ vartotojo sąsaja. Prie lakoniškos aparato išvaizdos dera atnaujintas pagrindinis ekranas, kuriame galima greitai ir paprastai peržiūrėti savo kalendorių, žinutes ar kitą svarbiausią turinį. Specialiai HTC atrinkti foniniai paveikslėliai kaip originalūs meno kūriniai papildys „HTC Rhyme“ naudojimo patirtį, sakoma pranešime.

3,7 colio (9,25 cm) įstrižianės WVGA ekranas, aukštos kokybės erdvinis garsas, 5 megapikselių kamera su automatinio fokusavimo, momentinio užrakto (instant shutter) funkcijomis bei LED blykste leis vartotojams fiksuoti ir atkurti įsimintinas akimirkas. Skelbiama, kad fotografavimą bei dalinimąsi nuotraukomis palengvins automatinio veidų fokusavimo galimybė, penkis kadrus iš eilės fiksuojanti „Action Burst Scene“ funkcija ir panoramos režimas, leidžiantis užfiksuotus vaizdus sujungti į vieną didelę panoraminę nuotrauką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Užrakinus telefono ekraną, jame galima matyti svarbiausią turinį: draugų atnaujinimus socialiniuose tinkluose, nuotraukas ar orų prognozes.  „HTC Watch“ funkcija leidžia parsisiųsti ir iškart žiūrėti daugybę filmų bei televizijos programų.

HTC atstovų teigimu, kuriant „HTC Rhyme“ priedus daugiausia dėmesio skirta jų funkcionalumui ir stiliui. Jie dar labiau palengvins telefono pritaikymą individualiems vartotojų poreikiams. „HTC Rhyme Docking Station“ įkrovimo blokas turi integruotus garsiakalbius, tad telefonas baterijos krovimo metu atlieka žadintuvo ir muzikinio centro funkcijas.

REKLAMA

„HTC Rhyme Charm“ yra laidu prie telefono prijungiamas ir iš rankinės kyšantis nedidelis kubas, švytėjimu perspėjantis apie svarbius skambučius ar žinutes. Naudojantis šiuo aksesuaru, telefoną paprasta surasti ir paimti net pilname krepšyje.

Su stilingu „HTC Rhyme Sports Armband“ raiščiu galima net sportuojant nesiskirti su mėgstamiausiomis programėlėmis ir muzika. Nesusiraizgančiomis „HTC Rhyme Tangle Free“ ausinėmis galima kokybiškai klausytis mėgstamiausios muzikos, o belaidės „HTC Rhyme Bluetooth“ ausinės yra lengvai bei patogiai valdomos. Belaidį „HTC Rhyme Bluetooth“ automobilinį mikrofoną pritvirtinę prie skydelio nuo saulės vairuotojai galės bendrauti nekeldami grėsmės savo saugumui.

Skelbiama, kad „Verizon Wireless“ telefoną JAV vartotojams pasiūlys nuo rugsėjo 29 dienos. Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje, Azijoje bei Ramiojo vandenyno regione „HTC Rhyme“ pasirodys spalio pradžioje. JAV vartotojams kartu su parduodamu telefonu bus komplektuojamas įkrovimo blokas, nesusiraizgančios ausinės bei „Charm“ aksesuaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų