REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei esate „iPhone“ vartotojas, tuomet jums patinka muzikos grupė „Belle and Sebastian“, keliauti po užsienio šalis ir valgyti suši, tačiau, jei turite „Android“ išmanųjį telefoną, jums patinka „Haris Poteris“ ir jūs mėgstate likti namuose. Tokius rezultatus atskleidė atlikta apklausa, kurios metu buvo bandoma išsiaiškinti skirtumus tarp dviejų skirtingų išmaniųjų telefonų operacinių sistemų.

REKLAMA
REKLAMA

Internetinis portalas „Hunch“ surinko duomenis iš daugiau kaip 2 tūkst. vartotojų. 32 proc. apklaustųjų teigė naudojantys „Apple“ įrenginius, o 21 proc. pasisakė už „Android“. Dar 8 proc. turi „Windows Phone“, na o likę apklaustieji pareiškė neturintys mobilaus telefono ar nežinantys, kokią operacinę sistemą naudoją jų telefonas.

REKLAMA

„Android“ vartotojai verčiau rinktųsi neišvaizdų, tačiau pasižyminti geromis savybėmis telefoną ir tai atsispindi „HTC Incredible S“ bei „Sony Ericsson“ telefonuose. Tuo tarpu „Apple“ gerbėjai pasisakė už išvaizdų, tačiau ribotų galimybių telefoną.

„Android“ operacine sistema daugiau naudojasi vyrai, o „iOS“ – moterys. „Android“ vartotojai gyvena priemiesčiuose ar užmiestyje, o „iOS“ vartotojai daugiausiai yra miesto gyventojai. „iOS“ vartotojai taip pat yra geriau išsilavinę ir daugiau uždirba.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarieji mėgsta išlaidauti, greičiausiai kelionėms, o „Android“ vartotojai mieliau taupo. „iOS“ vartotojai yra ekstravertai ir yra linkę vadovauti, o „Android“ gerbėjai yra labiau intravertai, kurie yra labiau linkę būti sekėjais. „Android“ fanai mato pustuštę stiklinę, o „Apple“ gerbėjai – pusiau pilną.

Tuo tarpu „Windows Phone“ vartotojai yra priemiesčiuose gyvenančios moterys, neturinčios tvirtų politinių įsitikinimų. „BlackBerry“ vartotojai yra liberalai, daug keliaujantys vyrai ir moterys, kurie gyvena miestuose.

„Android“ vartotojai pasisakė mėgstantys serialą „The Walking Dead“, filmus „Iksmenai“ ir „Haris Poteris“, muzikos grupę „Radiohead“, valgyti ledus ir mini picas. „Appple“ vartotojams labiau patinka kabelinės televizijos kanalas HBO, Woody Allenas, grupė „Belle and Sebastian“, šerbetas,suši ir pilno grūdo dribsniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų