REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Vilniuje šalia Martyno Mažvydo bibliotekos įvyko paskutinė, penktoji „Muzikinio kamuolio“ popietė, kurias visą mėnesį organizavo Pirmasis Baltijos muzikinis kanalas. Renginyje dalyvavusi Seimo narė ir poetė Dalia Teišerskytė, pademonstravusi neblogus metimo įgūdžius, prisipažino, kad vietoj krepšinio mieliau renkasi skaityti knygas.

REKLAMA
REKLAMA

Penkis penktadienius iš eilės didžiausiose sostinės aikštėse dundėjęs „Muzikinis kamuolys“ finišavo šalia M. Mažvydo bibliotekos. Skambant senajam ir naujajam krepšinio himnams paskutinį kartą krepšinio aikštelėje rinkosi vilniečiai ir miesto svečiai. Už puikius rezultatus konkursuose kaip visada buvo galima laimėti šaunių prizų – oficialios „Eurobasket 2011“ atributikos iš „Unikalu Lt“.

REKLAMA

Vos prasidėjus konkursams, prie dalyvių prisijungė ir Seimo nariai – Dalia Teišerskytė bei Mindaugas Bastys. Netikėta, bet geriau mesti į krepšį sekėsi D. Teišerskytei, kuri ir prieš renginį, ir jo metu teigė, jog ši sporto šaka jai didelės reikšmės neturi. „Aš mieliau skaitau knygas, nes tai daug protingesnis užsiėmimas“, – į vedėjo klausimą, kaip ji vertina šalies rinktinės rezultatus krepšinio čempionate, atsakė politikė.

REKLAMA
REKLAMA

Visas penkias „Muzikinio kamuolio“ popietės lydėjo tradicija – visi specialūs svečiai turėjo pasirašyti ant oficialaus krepšinio čempionato kamuolio. Pirmąjį parašą dar rugpjūčio 19 d. per renginio atidarymą Europos aikštėje ant jo uždėjo Vilniaus meras Artūras Zuokas. Vėliau kamuolį savo autografais papuošė kiti garsūs visuomenės veikėjai: Tadas Gutauskas, Tomas Balaišis-Sėkla, brolis Astijus, Donalda Meiželytė, Valdas Burnys, Dalia Teišerskytė, Mindaugas Bastys, grupės „Olialia pupytės“ narės Oksana Pikul, Marina Daščenka ir Skaistė Steikūnaitė ir kolektyvo „Kastaneda“ atlikėjai Lukas ir Dunis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Labai džiaugiamės, galėję vilniečiams ir miesto svečiams suteikti galimybę tapti didžiosios krepšinio šventės dalimi. Net penkis penktadienius kiekvienas galėjo tapti krepšinio žvaigžde – už geriausius metimus aistruoliai buvo ne tik apdovanoti Tado Gutausko atributika, bet ir užfiksuoti specialiuose Pirmojo Baltijos muzikinio kanalo reportažuose. Tad mūsų meilę krepšiniui pamatė net septynių valstybių žiūrovai – nuo Estijos iki Vokietijos“, – renginio sėkmes džiaugiasi žiniasklaidos holdingo „Baltic Media Alliance“ generalinė direktorė Jolanta Butkevičienė.

Organizatoriai dėkoja visiems „Muzikinio kamuolio“ dalyviams, svečiams, žiūrovams už puikią nuotaiką ir tikras emocijas viso krepšinio čempionatu metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų