REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norėdama padėkoti už visokeriopą palaikymą, istorinio nuotykių filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ kūrybinė komanda iškeliauja į turą po didžiuosius Lietuvos miestus. Išankstinės juostos premjeros, kuriose galės apsilankyti visi, spėję įsigyti bilietus, ir kuriose dalyvaus filmo autoriai bei aktoriai, rugsėjo 21-ąją (trečiadienį) vyks Klaipėdoje ir Šiauliuose, rugsėjo 22 dieną (ketvirtadienį) – Panevėžyje ir Kaune.

REKLAMA
REKLAMA

„Didžiuosius mūsų šalies miestus aplankysime iškart po didžiosios premjeros sostinėje, nes taip norime bent simboliškai atsidėkoti ir parodyti dėmesį tiems, kurie mus palaikė visą laiką. Tokių buvo išties nemažai: vieni siuntė žinutes ir nuo pat pradžių parodė, jog laukia lietuviško kino ir juo tiki, kiti pabuvo savanoriais, treti beveik už dyką filmavosi juostoje“, ‒ sakė „Tadas Blinda. Pradžia“ prodiuseris Žilvinas Naujokas.

REKLAMA

Kūrybinė grupė apsilankyti kituose miestuose nusprendė dar ir dėl to, kad ir patys jie – iš skirtingų Lietuvos kampelių. Prodiuseris Ž.Naujokas – kaunietis, režisierius Donatas Ulvydas gimė ir užaugo Šiauliuose, filme pamatysime ir Šiaulių dramos teatro aktorius Juozą Žibūdą bei Juozą Bindoką, juostoje taip pat nusifilmavo aktorių iš Panevėžio, Klaipėdos. „Todėl mums visiems bus labai smagu sugrįžti ir parodyti, ką nuveikėme, ko pasiekėme, susitikti su žiūrovais akis į akį, papasakoti, kaip buvo kuriamas filmas, atsakyti į jų klausimus. Į kino teatrus kviesime ne tik sau brangius žmones, susitikime galės apsilankyti bet kuris, spėjęs nusipirkti bilietą į seansą“, - sako D. Ulvydas.

REKLAMA
REKLAMA

„Deja, kol kas negalėsime aplankyti mažesnių miestelių, nes filmas gali būti rodomas tik tose kino salėse, kuriose rodomi 3D filmai. Planuojame netolimoje ateityje padaryti keliaujantį kino teatrą ir su juo apkeliauti visus likusius Lietuvos kampelius“, ‒ planus atskleidė prodiuseris.

Brangiausio kada nors Lietuvoje sukurto istorinio nuotykių filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ kūrėjai dalyvaus šiose išankstinėse premjerose:

Rugsėjo 21 dieną 18.30 val. atvyks į Klaipėdą, kino teatrą „Forum Cinemas“ Akropolyje;

Rugsėjo 21 dieną 21.00 val. lankysis Šiaulių „Akropolyje“ esančiame kino teatre „Forum Cinemas“;

Rugsėjo 22 dieną 17.00 val. susitiks su žiūrovais Panevėžyje „Forum Cinemas“, Babilone;

Rugsėjo 22 dieną 19 val. turą po Lietuvą baigs Kaune „Forum Cinemas“, Akropolyje.

Filmo anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų