REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio, rugsėjo 17 d. vakarą Ūkio banko teatro arenoje įvyko jau trečioji tiesioginė „Kviečiu šokti“ transliacija. Tradiciškai tiek publikos, tiek ir komisijos kitų narių dėmesio centre vėl atsidūrė Ieva Šimukauskienė. Nuo vulgaraus humoro šį kartą galantiškasis komisijos pirmininkas teigdamas, kad Ieva seriale „Saldi nuodėmė“ nori „padaryti“ visus Lietuvos vyrus.

REKLAMA
REKLAMA

Po Donato Bakėjaus ir Ernestos Balčiūnaitės šokio Aistis Mickevičius pareiškė, kad jei seriale „Saldi nuodėmė“ Donatas Bakėjus padarė Ievą Šimukauskienę, tai šiandien jis „padarė“ visą publiką.

REKLAMA

Vytenis Pauliukaitis netruko pataisyti kolegą. „Jūs klystate, tame seriale I. Šimukauskienė nori padaryti visus Lietuvos vyrus, įskaitant ir Donatą Bakėjų“, ‒ komentavo jis.

I. Šimukauskienei užsiminus apie tai, kad D. Bakėjus įsimylėjęs save, A. Mickevičius ironiškai pastebėjo, kad ji turbūt yra vienintelė komisijos narė, kuri nėra savęs įsimylėjusi. Tiesa, po savo neskoningo pokšto V. Pauliukaitis bandė „atsigriebti“ teigdamas, kad ji šioje komisijoje yra meilės ekspertė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų