REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Laukia nelengvas tarpsnis. Santykiai su mylimu žmogumi įtempti, vis labiau abejojate, ar buvusią santykių harmoniją dar apskritai galima atkurti. Deja, situaciją blogina nestabilus emocinis fonas, todėl jus kamuoja nuotaikos permainos, galite elgtis neapgalvotai, sunkiai seksis surankioti savo mintis.

Avinas. Laukia nelengvas tarpsnis. Santykiai su mylimu žmogumi įtempti, vis labiau abejojate, ar buvusią santykių harmoniją dar apskritai galima atkurti. Deja, situaciją blogina nestabilus emocinis fonas, todėl jus kamuoja nuotaikos permainos, galite elgtis neapgalvotai, sunkiai seksis surankioti savo mintis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Žvaigždės pataria atidėti visus reikalus ir pasinerti į romantiką, pasimėgauti mylimo žmogaus draugija. Vieniši gali kaip tik šiuo periodu užmegzti naujas, daug žadančias pažintis. Šiokio tokio nerimo pasės nestabili finansinė padėtis. Atidėkite stambius pirkinius, atsisakykite rizikingų investicijų. Išvykos suteiks daugiau rūpesčių nei džiaugsmo.

REKLAMA

Dvyniai. Lengvai megsite pažintis, būsite dėmesio centre, net ir didžiausiems paniurėliams kelsite nuotaiką. Tačiau širdyje kirbės nerimas: asmeniniai santykiai nesiklostys taip, kaip norėtųsi, kai kurios problemos ims rodytis neišsprendžiamomis. Deja, draugų patarimai jums nepadės, svarbiausius sprendimus turėsite priimti savarankiškai.

Vėžys. Laukia sunkus etapas: problemos pilsis kaip iš gausybės rago, o jėgų jas įveikti, ko gero, turite mažokai. Tikėkitės draugų ir giminaičių pagalbos – ir veikiausiai nenusivilsite. Laimė, bent jau finansinė padėtis nekels didelio nerimo, jums bus grąžintos senos skolos, galimos kitos netikėtos pajamos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gyvybinis tonusas sumažėjęs, todėl bus sunku spręsti problemas, kurias anksčiau gliaudydavote kaip riešutus. Iš tikrųjų situacija nėra tokia bloga, kaip jums atrodo – tik parodykite šiek tiek atkaklumo.

Mergelė. Tikėtinos romantiškos pažintys, lengvai seksis megzti pokalbius su priešingos lyties atstovais. Jei jau turite antrąją pusę – tikriausiai išspręsite kai kurias įsisenėjusias problemas. Gali aplankyti geros žinios apie finansus: gausite netikėtų pajamų arba jums bus dosniai atsilyginta už kokį nors darbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Puiki diena pramoginėm kelionėm ir komandiruotėm. Tačiau atsargiau elkitės su pinigais: kol kas neinvestuokite ir atsisakykite stambių pirkinių. Šeimoje galimi ginčai su vyresniais giminaičiais, jų netenkins jūsų gyvenimo būdas.

Skorpionas. Atsargiai – laukia nemalonūs siurprizai. Gali į viešumą išskilti neigiama informacija apie jus. Jūsų priešai gana išradingi, o draugai neskuba tiesti pagalbos rankos. Asmeniniame gyvenime jums bus primintos senos nuoskaudos, situacija bus įtempta.

Šaulys. Nepaisant to, kad gyvybinis potencialas kiek sumažėjęs, laiką leisite puikiai. Nuotaika jūsų bus permaininga, bet tai nė truputėlio nesutrukdys linksmintis ir džiaugtis draugų kompanija. Turėsite šansą išspręsti senus ginčus ir nesutarimus.

REKLAMA

Ožiaragis. Žvaigždės jums paruošė nemažai išbandymų, bet, deja, nepasirūpino suteikti dar ir ištvermės. Taigi iš chaoso teks kapanotis su tomis jėgomis, kurias turite, naujų neatsiras. Bus nelengva, bet nauja patirtis jus užgrūdins. Asmeniniuose santykiuose laukia permainos, kurios jums ne visai patiks, bet sustabdyti proceso bus neįmanoma. Teks prisitaikyti.

Vandenis. Jūsų gyvenimas keičiasi į gera, net jei teigiamos permainos ir eina kiek lėčiau, nei tikėjotės. Galite susitikti su senais pažįstamais, atsiras šansas atnaujinti seną pažintį. Tikėkite savo jėgomis ir semkitės optimizmo iš kur tik galite – tai šiuo metu jūsų patikimiausi sąjungininkai.

Žuvys. Galite tikėtis finansinės padėties pagerėjimo, sėkmingo sandorio, finansinių įplaukų. Baigsite svarbius darbus, išspręsite sudėtingus klausimus, nuo kurių priklauso jūsų tolimesni darbai. Santykiai su mylimu žmogumi gali kelti nerimą: viskas einasi ne taip, kaip jūs norėtumėte. Bet situacija veikiai taps palankesnė – kai tik liausitės taip jautriai reaguoti į tai, kas vyksta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų