REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizija pranešė pirmoji iš kitų lietuviškų televizijų sukūrusi išmaniesiems telefonams skirtą savo aplikaciją. Skelbiama, kad šią TV3 programėlę jau gali išbandyti „Android“ operacinių sistemų vartotojai, o netrukus ja naudotis galės ir „Apple“ produkcijos vartotojai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak TV3atstovų, ši programėlė kiekvienam suteiks galimybę bet kuriuo paros metu bet kur, kur tik veikia interneto ryšys, gauti svarbiausią kasdien atnaujinamą informaciją – aktualiausias naujienas ir televizijos programą. Jei žiūrovai nenori praleisti įdomiausios laidos, mėgstamiausio serialo, šou ar svarbiausių rungtynių, TV3 programėlė likus kelioms minutėms iki transliacijos apie ją primins.

REKLAMA

Skelbiama, kad TV3 programėlėje – ir populiariausio televizijos orų pranešėjo Naglio Šulijos pateikiami specialūs kiekvienos savaitės horoskopai pagal Zodiako ženklus ir tiesioginis prisijungimas prie TV3 gerbėjų grupės socialiniame tinkle „Facebook“.

Kiekvieną dieną TV3 programėlės naudotojai galės išsakyti savo nuomonę atsakydami į aktualų dienos klausimą, o aplikacijos kūrėjai žada, jog ateityje vartotojų galimybės naudotis šia nemokama interaktyvia paslauga dar didės. Programėlę „Mano TV3“ jau galima rasti internete ir nemokamai atsisiųsti iš „Android Market“ svetainės, sakoma TV3 pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų