REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Opel“ žmonės nutarė, kad nėra jokio reikalo siūlyti pirkėjams įprastus trijų durų hečbekus. Tai gali būti nebent automobilis, kurį pirkėjai rinktųsi dėl grožio. Estetams skirtas yra ir Frankfurte debiutavęs triduris „Astra GTC“. Tai vienas iš gražiausių prieinamų tridurių automobilių.

REKLAMA
REKLAMA

Triduris kupe (juk nevadinsi tokio gražuolio tiesiog hečbeku) yra net didesnis už įprastą penkių durų „Astra“ – bazė didesnė 10 mm, tarpvėžė išaugo irgi 40 mm. Įdomiausia tai, kad „Astra GTC“ jau bazinėje komplektacijoje komplektuojama su inovatyvia priekine pakaba „HiPerStrut“, be viso to pirkėjai dar galės užsisakyti mechatroninę „FlexRide“ pakabą, kur kinta amortizatorių, vairo ir aksceleratoriaus charakteristikos. Todėl panašu, kad „Astra GTC“ turėtų būti puikiai valdomas automobilis.

„Astra GTC“ pradžioje bus komplektuojama su dvilitriu 165 a.g. dyzeliu, benzininiais 120 ir 140 a.g. 1,4 litro darbo tūrio turbininiais varikliais ir 180 a.g. 1,6 litro darbo tūrio varikliu. Vėliau pasirodys ir galingoji „OPC“ versija.

„Opel Astra GTC“: grožis liaudžiai (nuotr. Gamintojo)„Opel Astra GTC“: grožis liaudžiai (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų