REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užsakomųjų skrydžių kompanija „Small Planet Airlines“ tęsdama intensyvią tarptautinę plėtrą ketina žengti į Beneliukso ir Prancūzijos šalių rinkas. Dar aktyviau veikdama užsienio rinkose įmonė siekia sutvirtinti savo pozicijas Vakarų Europoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiais metais pradėjome vykdyti užsakomuosius reisus iš Didžiosios Britanijos ir Airijos. Gavę Italijos oro vežėjo pažymėjimą, savo bazes atidarėme Milano Malpensos ir Romos Leonardo da Vinči-Fiumičino oro uostuose. Per pastaruosius kelerius metus įgijome daugiau patirties užsakomųjų skrydžių rinkoje, tad manau, jog Belgija, Nyderlandai, Liuksemburgas ir Prancūzija yra tie regionai, kuriose SPA turi potencialias augimo galimybes," – teigia „Small Planet Airlines“ vadovas Vytautas Kaikaris.

REKLAMA

Anot V. Kaikario, plėsdama veiklą į Vakarų Europą, kompanija kryptingai dirba siekdama įgyti kelionių organizatorių pasitikėjimą Beneliukso ir Prancūzijos regione. „Mūsų ilgalaikis tikslas –didinti orlaivių parką ir tapti vienu iš dešimties didžiausių Europos užsakomųjų skrydžių vežėjų. Rinkoje konkuruojame dviem svarbiausiais privalumais – aukšta aptarnavimo kokybe ir patrauklia kaina“, – kompanijos plėtros planus komentuoja V. Kaikaris.

„Small Planet Airlines“ kitais metais planuoja į savo orlaivių parką įtraukti dar du Airbus A320 lėktuvus.  Šiuo metu kompanijos lėktuvų parką sudaro šeši Boeing 737-300 ir du Airbus A320 tipo orlaiviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų